Печиво на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне, смачне і швидке в приготуванні печиво. Та ще й готується воно просто і без духовки - на пательні.
Якщо ви на дачі, де немає духовки, або у вас зламалася духовка - це не привід позбавляти себе смачної домашньої випічки. Смачні та ніжні печива дуже легко можна спекти на сковороді. Я розповім вам, як приготувати печива на сковороде.В теплому вигляді смаком вони будуть нагадувати сирники, а холодними стають трохи твердіше і практично нічим не відрізняються від своїх побратимів, спечених в духовці. Рецепт приготування печива на сковороді простий і швидкий. У рецепті використовується тільки жовток, з білка можна зробити глазур і обваляти в ній ще гарячі печива, а потім підсушити. Хоч і печуться ці печива на сковороді, але в процесі запікання не використовується масло.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка