Печиво домашнє на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати печиво домашнє на сковороді швидко і легко? В даному рецепті Ви знайдете керівництво, як самому без особливих зусиль наваять смачне і корисне печиво.
Печиво домашнє на сковороді готується досить просто. За основу ми беремо пісочне тісто, особливість якого полягає в щільній текстурі. Зазвичай таке тісто замішують без розпушувача, але я спробувала додати трохи, щоб печиво піднялося злегка і, знати, я залишилася задоволена. Спробуйте! Успіхів і приємного апетиту:)
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Мелена кориця - 2/3 чайних ложки
- Оливкова олія - - За смаком (для смаження)
- Ізюм - 1/4 склянки
У зручний глибоке блюдо просіюємо борошно, розпушувач, сіль, цукор, покласти туди масло і розтерти руками до крихт.
У тісто додаємо збите яйце з молоком, безлад. Потім додаємо ізюм. Вимішуємо тісто руками, загортаємо тісто в плівку і прибираємо не на довго в холодильник.
Дістаємо, розгортаємо ковбаску і нарізаємо на шматочки.
Обсмажуємо на сковорідці в невеликій кількості масла з двох сторін. Смажити слід на середньому вогні до появи рум'яної скоринки.
Готові печива складаємо в кошик, присипаємо цукром, даємо йому охолонути і подаємо до столу. Смачного!