Рецепт Печиво домашнє на сковороді фото

Печиво домашнє на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Як приготувати печиво домашнє на сковороді швидко і легко? В даному рецепті Ви знайдете керівництво, як самому без особливих зусиль наваять смачне і корисне печиво.

Опис приготування:

Печиво домашнє на сковороді готується досить просто. За основу ми беремо пісочне тісто, особливість якого полягає в щільній текстурі. Зазвичай таке тісто замішують без розпушувача, але я спробувала додати трохи, щоб печиво піднялося злегка і, знати, я залишилася задоволена. Спробуйте! Успіхів і приємного апетиту:)

  • Борошно - 250 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Мелена кориця - 2/3 чайних ложки
  • Оливкова олія - - За смаком (для смаження)
  • Ізюм - 1/4 склянки
печиво домашнє на сковороді - фото крок 1
У зручний глибоке блюдо просіюємо борошно, розпушувач, сіль, цукор, покласти туди масло і розтерти руками до крихт.
печиво домашнє на сковороді - фото крок 2
У тісто додаємо збите яйце з молоком, безлад. Потім додаємо ізюм. Вимішуємо тісто руками, загортаємо тісто в плівку і прибираємо не на довго в холодильник.
печиво домашнє на сковороді - фото крок 3
Дістаємо, розгортаємо ковбаску і нарізаємо на шматочки.
печиво домашнє на сковороді - фото крок 4
Обсмажуємо на сковорідці в невеликій кількості масла з двох сторін. Смажити слід на середньому вогні до появи рум'яної скоринки.
печиво домашнє на сковороді - фото крок 5
Готові печива складаємо в кошик, присипаємо цукром, даємо йому охолонути і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти