Печиво «морквина»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть балувати себе і близьких апетитною і незвичайної домашньою випічкою? Я пропоную вам спекти чудові морквяні печеньки і прикрасити їх яскравим айсінгом. Подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте рецепт!
Перед вами детальна інструкція, як приготувати печиво "морквина" . Воно настільки яскраве, що обов'язково припаде до смаку в першу чергу діткам. Сам процес не дуже складний, так що навіть якщо ви новачок, не бійтеся спробувати свої сили. Використовуйте хороші барвники, і ваші печеньки будуть не тільки смачними, але і корисними.
- Терта морква - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Кокосова стружка - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Консервовані ананаси - 1/2 склянки (по бажанню)
- Горіхи - 1/2 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Крем-сир - 250 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукрова пудра - 400 грам (приблизно)
- Вершки - 1-2 чайних ложок
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Харчові барвники - 2 штуки (зелений і помаранчевий)

1. У глибокій мисці збийте яйця з дрібкою солі. Додайте терту моркву, ананаси, кокосову стружку, горіхи, корицю.

2. Ретельно перемішайте, влийте масло, всипте просіяне борошно і розпушувач.

3. Готове тісто розділити на 2-3 частини, оберніть плівкою і приберіть на годинку в холодильник.

4. Після розкачайте тісто на присипаної борошном поверхні. Виріжте печеньки у формі моркви. Викладіть на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 12-14 хвилин.

5. Для приготування глазурі збийте вершкове масло з крем-сиром, додайте ванільний екстракт і цукрову пудру. Влийте ложку вершків і збийте до пишності.

6. Розділіть глазур на 2 частини і додайте барвники.

7. Залишилося тільки прикрасити печеньки глазур'ю.

8. Ось так нескладно і дуже красиво.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!