Печінка по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Печінка по-італійськи - страва, яке можна приготувати і на свято, і до романтичної вечері. Настільки святково воно виглядає. Мене навчила готувати печінку по-італійськи подруга.
Печінка по-італійськи виходить дуже смачною, ніжною, ароматної. Печінка по-італійськи готується швидко і просто, а результат перевершує всякі очікування. Це дуже красиве блюдо. До цієї страви я подаю сухе червоне вино. Це буде до речі до легкого романтичної вечері. Смачного!
- Печінка - 500 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Маргарин - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука (для подгарніровкі)
- Цибуля-пориста - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Печінка промити і очистити від плівок. Нарізати шматочками.
Нашаткувати цибулю і злегка обсмажити до золотистого кольору.
Печінку посолити і обсмажити протягом 7-10 хвилин.
До печінці додати цибулю, посипати борошном. Через 5 хвилин додати сметану, перемішати. Гасити на слабкому вогні близько 10 хвилин.
Морква нашаткувати.
Цибуля-порей порізати кільцями і злегка припустити на сковороді.
Викласти печінку, гарнірувати морквою і цибулею-пореєм. Посипати зеленню. Готово!