Рецепт Печінка по-італійськи фото

Печінка по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря
Гарячі страви

Печінка по-італійськи - страва, яке можна приготувати і на свято, і до романтичної вечері. Настільки святково воно виглядає. Мене навчила готувати печінку по-італійськи подруга.

Печінка по-італійськи виходить дуже смачною, ніжною, ароматної. Печінка по-італійськи готується швидко і просто, а результат перевершує всякі очікування. Це дуже красиве блюдо. До цієї страви я подаю сухе червоне вино. Це буде до речі до легкого романтичної вечері. Смачного!

  • Печінка - 500 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Маргарин - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука (для подгарніровкі)
  • Цибуля-пориста - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
печінка по-італійськи - фото крок 1
Печінка промити і очистити від плівок. Нарізати шматочками.
печінка по-італійськи - фото крок 2
Нашаткувати цибулю і злегка обсмажити до золотистого кольору.
печінка по-італійськи - фото крок 3
Печінку посолити і обсмажити протягом 7-10 хвилин.
печінка по-італійськи - фото крок 4
До печінці додати цибулю, посипати борошном. Через 5 хвилин додати сметану, перемішати. Гасити на слабкому вогні близько 10 хвилин.
печінка по-італійськи - фото крок 5
Морква нашаткувати.
печінка по-італійськи - фото крок 6
Цибуля-порей порізати кільцями і злегка припустити на сковороді.
печінка по-італійськи - фото крок 7
Викласти печінку, гарнірувати морквою і цибулею-пореєм. Посипати зеленню. Готово!

Схожі рецепти