Печінка по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печінки по-англійськи - це, скажу я вам, не для тих, що худнуть дам. Зате голодний чоловік від такої страви буде в захваті. Розповідаю, як печінка готують англійці!
Англійська кухня славиться своїми нескладними, доступними і ситними стравами, і печінку по-англійський - не виняток. Приготувати її не складе труднощів навіть для початківця кулінара, це блюдо з розряду "на кожен день", і калорій тут - мама дорога! Але саме така їжа - проста, добротна і поживна - була необхідна англійським пастухам, дроворубам і фермерам, які цілими днями в поті чола трудилися в умов не самого привітного англійської клімату. Прозорливі британки давно зрозуміли, що шматок соковитою печінки, підсмажений бекон, гарячу картоплю, политу розтопленим вершковим маслом - і навіть суворий англосакс перетворюється в муркоче кошеня.
Але ж у нас теж клімат - ого-го! І фізично працюючих чоловіків вистачає. Так що якщо у вашій родині є пастух або дроворуб - освоюйте простий рецепт печінки по-англійськи. Стане в нагоді
- Печінка яловича - 500 грам
- Бекон - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Петрушка - За смаком