Рецепт Печеня з яловичини фото

Печеня з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Печеня

Приготувати печеню з яловичини, зовсім не складно. Ніжне, ароматне м'ясо чудово поєднується з соковитими овочами і спеціями. Прикрасьте ваш святковий стіл ці неймовірно смачним блюдом!

Спеціально для Вас, розповім класичний рецепт приготування печені з яловичини. Приготувати цю смакоту досить просто. З інгредієнтів вам знадобиться: яловичина, цибуля ріпчаста, морква, картопля, томатна паста, сіль і перець. Додаткові спеції додайте на свій розсуд. Запікати яловичину потрібно в керамічній формі. Готову страву, подавайте зі свіжою зеленню (кріп або петрушка). Успішного приготування!

  • Govyainad - 600 грам (м'якоть)
  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
печеня з яловичини - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі ретельно промийте холодною водою і очистіть від шкірки.
печеня з яловичини - фото крок 2
Наріжте кубиками морква, цибуля і м'ясо.
печеня з яловичини - фото крок 3
Яловичину обсмажте на олії.
печеня з яловичини - фото крок 4
Додайте моркву і цибулю, перемішайте.
печеня з яловичини - фото крок 5
Тепер додаємо томатну пасту. Солимо і перчимо. Ретельно все перемішуємо і ще трохи обсмажуємо.
печеня з яловичини - фото крок 6
Картопля наріжте великими кубиками.
печеня з яловичини - фото крок 7
Пересипьте картопля в керамічну форму для запікання.
печеня з яловичини - фото крок 8
Зверху на картоплю викладіть обсмажене м'ясо. Залийте гарячою водою (щоб закрилося м'ясо). Відправляємо блюдо в духовку прогріту до 200 градусів на 45 хвилин.
печеня з яловичини - фото крок 9
Печеня з яловичини готове! Смачного!

Схожі рецепти