Печеня з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати печеню з яловичини, зовсім не складно. Ніжне, ароматне м'ясо чудово поєднується з соковитими овочами і спеціями. Прикрасьте ваш святковий стіл ці неймовірно смачним блюдом!
Спеціально для Вас, розповім класичний рецепт приготування печені з яловичини. Приготувати цю смакоту досить просто. З інгредієнтів вам знадобиться: яловичина, цибуля ріпчаста, морква, картопля, томатна паста, сіль і перець. Додаткові спеції додайте на свій розсуд. Запікати яловичину потрібно в керамічній формі. Готову страву, подавайте зі свіжою зеленню (кріп або петрушка). Успішного приготування!
- Govyainad - 600 грам (м'якоть)
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі ретельно промийте холодною водою і очистіть від шкірки.
Наріжте кубиками морква, цибуля і м'ясо.
Яловичину обсмажте на олії.
Додайте моркву і цибулю, перемішайте.
Тепер додаємо томатну пасту. Солимо і перчимо. Ретельно все перемішуємо і ще трохи обсмажуємо.
Картопля наріжте великими кубиками.
Пересипьте картопля в керамічну форму для запікання.
Зверху на картоплю викладіть обсмажене м'ясо. Залийте гарячою водою (щоб закрилося м'ясо). Відправляємо блюдо в духовку прогріту до 200 градусів на 45 хвилин.
Печеня з яловичини готове! Смачного!