Печеня в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Перевірена роками класика плюс технології нашого часу дорівнює жаркого в мікрохвильовці Розповідаю, як приготувати печеню в мікрохвильовці - дуже смачна страва для сімейного обіду або вечері.
Отже, якщо ви вирішили дізнатися, як приготувати печеню в мікрохвильовці, - то ви за адресою! Цей рецепт абсолютно універсальний, і підходить як для різних випадків готування, так і для різних компонентів. Головне, що спекотне виходить ніжним і запашним, а часом значно економиться. Так що сумніви в сторону, і я закінчу
Рецепт жаркого в мікрохвильовці:
1. Насамперед размораживаем печінку (якщо необхідно), і готуємо її, якщо необхідно. Морквину і картоплю для цього простого рецепту жаркого в мікрохвильовці моєму, чистим, і нарізаємо середніми шматочками або ж гуртками або кубиками, - кому як подобається.
2. Тепер беремо будь-яку досить глибокий посуд, придатну для мікрохвильовки, і викладаємо наші інгредієнти в такій черговості: печінку, картопля, і наверх - морквина.
3. Наступним нашим кроком буде додавання спецій, перцю і солі, а також різних соусів. Тут вже - на ваш вибір. Тільки врахуйте, що все це зверху буде заливатися бульйоном, тому враховуйте солоність і його, не переборщіть.
4. Бульйон злегка підігріваємо. Замість нього можна використовувати розведений бульйонний кубик або ж просто воду, - у кого що є, головне - дотримати пропорції цього класичного рецепту жаркого в мікрохвильовці.
5. Заливаємо наше майбутнє спекотне в мікрохвильовці в домашніх умовах бульйоном, і під кришкою відправляємо в мікрохвильовку на півгодини на високій потужності.
6. Періодично діставайте блюдо, і перемішуйте, якщо у вас потужний агрегат і ви боїтеся, як би не пригоріло.
7. От і все! дістаємо, в останній раз перемішуємо, посипаємо зеленню, - і можна подавати до столу!
Я сподіваюся, що вам сподобається цей рецепт приготування печені в мікрохвильовці. Тепер ви знаєте, що цей ситний домашній обід робиться за дві секунди
- Картопля - 300 грам
- Печінка - 200 грам(Можно использовать мясо)
- Морква - 1 штука
- Бульйон - 0.5 L (можна використовувати воду)
Рецепт жаркого в мікрохвильовці:
1. Насамперед размораживаем печінку (якщо необхідно), і готуємо її, якщо необхідно. Морквину і картоплю для цього простого рецепту жаркого в мікрохвильовці моєму, чистим, і нарізаємо середніми шматочками або ж гуртками або кубиками, - кому як подобається.
2. Тепер беремо будь-яку досить глибокий посуд, придатну для мікрохвильовки, і викладаємо наші інгредієнти в такій черговості: печінку, картопля, і наверх - морквина.
3. Наступним нашим кроком буде додавання спецій, перцю і солі, а також різних соусів. Тут вже - на ваш вибір. Тільки врахуйте, що все це зверху буде заливатися бульйоном, тому враховуйте солоність і його, не переборщіть.
4. Бульйон злегка підігріваємо. Замість нього можна використовувати розведений бульйонний кубик або ж просто воду, - у кого що є, головне - дотримати пропорції цього класичного рецепту жаркого в мікрохвильовці.
5. Заливаємо наше майбутнє спекотне в мікрохвильовці в домашніх умовах бульйоном, і під кришкою відправляємо в мікрохвильовку на півгодини на високій потужності.
6. Періодично діставайте блюдо, і перемішуйте, якщо у вас потужний агрегат і ви боїтеся, як би не пригоріло.
7. От і все! дістаємо, в останній раз перемішуємо, посипаємо зеленню, - і можна подавати до столу!
Я сподіваюся, що вам сподобається цей рецепт приготування печені в мікрохвильовці. Тепер ви знаєте, що цей ситний домашній обід робиться за дві секунди