Рецепт Печеня в мікрохвильовці фото

Печеня в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку
Гарячі страви, Печеня

Перевірена роками класика плюс технології нашого часу дорівнює жаркого в мікрохвильовці Розповідаю, як приготувати печеню в мікрохвильовці - дуже смачна страва для сімейного обіду або вечері.

Отже, якщо ви вирішили дізнатися, як приготувати печеню в мікрохвильовці, - то ви за адресою! Цей рецепт абсолютно універсальний, і підходить як для різних випадків готування, так і для різних компонентів. Головне, що спекотне виходить ніжним і запашним, а часом значно економиться. Так що сумніви в сторону, і я закінчу

Рецепт жаркого в мікрохвильовці:

1. Насамперед размораживаем печінку (якщо необхідно), і готуємо її, якщо необхідно. Морквину і картоплю для цього простого рецепту жаркого в мікрохвильовці моєму, чистим, і нарізаємо середніми шматочками або ж гуртками або кубиками, - кому як подобається.

2. Тепер беремо будь-яку досить глибокий посуд, придатну для мікрохвильовки, і викладаємо наші інгредієнти в такій черговості: печінку, картопля, і наверх - морквина.

3. Наступним нашим кроком буде додавання спецій, перцю і солі, а також різних соусів. Тут вже - на ваш вибір. Тільки врахуйте, що все це зверху буде заливатися бульйоном, тому враховуйте солоність і його, не переборщіть.

4. Бульйон злегка підігріваємо. Замість нього можна використовувати розведений бульйонний кубик або ж просто воду, - у кого що є, головне - дотримати пропорції цього класичного рецепту жаркого в мікрохвильовці.

5. Заливаємо наше майбутнє спекотне в мікрохвильовці в домашніх умовах бульйоном, і під кришкою відправляємо в мікрохвильовку на півгодини на високій потужності.

6. Періодично діставайте блюдо, і перемішуйте, якщо у вас потужний агрегат і ви боїтеся, як би не пригоріло.

7. От і все! дістаємо, в останній раз перемішуємо, посипаємо зеленню, - і можна подавати до столу!

Я сподіваюся, що вам сподобається цей рецепт приготування печені в мікрохвильовці. Тепер ви знаєте, що цей ситний домашній обід робиться за дві секунди


  • Картопля - 300 грам
  • Печінка - 200 грам(Можно использовать мясо)
  • Морква - 1 штука
  • Бульйон - 0.5 L (можна використовувати воду)
Отже, якщо ви вирішили дізнатися, як приготувати печеню в мікрохвильовці, - то ви за адресою! Цей рецепт абсолютно універсальний, і підходить як для різних випадків готування, так і для різних компонентів. Головне, що спекотне виходить ніжним і запашним, а часом значно економиться. Так що сумніви в сторону, і я закінчу

Рецепт жаркого в мікрохвильовці:

1. Насамперед размораживаем печінку (якщо необхідно), і готуємо її, якщо необхідно. Морквину і картоплю для цього простого рецепту жаркого в мікрохвильовці моєму, чистим, і нарізаємо середніми шматочками або ж гуртками або кубиками, - кому як подобається.

2. Тепер беремо будь-яку досить глибокий посуд, придатну для мікрохвильовки, і викладаємо наші інгредієнти в такій черговості: печінку, картопля, і наверх - морквина.

3. Наступним нашим кроком буде додавання спецій, перцю і солі, а також різних соусів. Тут вже - на ваш вибір. Тільки врахуйте, що все це зверху буде заливатися бульйоном, тому враховуйте солоність і його, не переборщіть.

4. Бульйон злегка підігріваємо. Замість нього можна використовувати розведений бульйонний кубик або ж просто воду, - у кого що є, головне - дотримати пропорції цього класичного рецепту жаркого в мікрохвильовці.

5. Заливаємо наше майбутнє спекотне в мікрохвильовці в домашніх умовах бульйоном, і під кришкою відправляємо в мікрохвильовку на півгодини на високій потужності.

6. Періодично діставайте блюдо, і перемішуйте, якщо у вас потужний агрегат і ви боїтеся, як би не пригоріло.

7. От і все! дістаємо, в останній раз перемішуємо, посипаємо зеленню, - і можна подавати до столу!

Я сподіваюся, що вам сподобається цей рецепт приготування печені в мікрохвильовці. Тепер ви знаєте, що цей ситний домашній обід робиться за дві секунди

Схожі рецепти