Паста зі спаржею і пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
Паста зі спаржею - дуже смачне і гарне блюдо італійської кухні. Легке в приготуванні блюдо містить вуглеводи, вітаміни, залізо. Корисно навесні, адже спаржа дарує організму вітаміни.
Макарони - хороша річ, це швидко, смачно і дуже зручно ... Ось тільки просто макарони приїдаються навіть самим невибагливим їдоках. Якщо у вас є спаржа, питання, як урізноманітнити макарони, вирішив. Розклавши пасту по тарілках, збризніть оливковим маслом і подавайте до столу з охолодженим білим вином.
- Спагеті - 200 грам
- Sparzha - 250 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Цедра лимонна - 1-2 чайних ложок
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Підготуйте інгредієнти для подальшої готування.
2. Варіть спагетті в киплячій воді 7-8 хвилин.
3. Обсмажте подрібнену цибулю і часник на сковороді в рослинному маслі до золотистого.
4. Для 2 хвилини до готовності пасти киньте спаржу в воду з макаронами.
5. З каструлі злийте воду, попередньо залишивши чашку рідини окремо, додати цибулю пасти, цедру, сіль, перець і пармезан. Перемішайте суміш.
6. Влийте чашку зарезервованої води, трохи нагрійте пасту, а після подавайте до столу.