Паста з «песто» і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.
Якщо ви готували пасту, то повинні знати класичну технологію створення цієї страви. Гаситься окремо соус з додатковими інгредієнтами і варяться макарони. Потім з'єднуються. Але тут все не так.
Опис приготування:
Вивчіть, як приготувати пасту з"Песто" і куркою в одній сковороді. Всі продукти гасяться разом відразу. Завдяки цьому смак виходить більш насиченим, текстури - набагато м'якше. Велика кількість соусу додається. Також в складі є брокколі і помідори, так що блюдо буде повноцінним і ситним.
- Соус"Песто" - 80 грам
- Куряча грудка - 560 грам
- Помідор черрі - 500 грам
- Брокколі - 400 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- В'ялені помідори - 50 грам
- Макарони дрібні - 400 грам
- Курячий бульйон - 1 літр
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Вершки жирні - 2 Ст. Ложки
- Пармезан - 100 грам
- Червоний перець пластівцями - За смаком
- Luk-salotų - 0, 5 штуки
1. У великій глибокій сковороді розігрійте обидва види масла. Викладіть в нього курку, нарізану кубиками. Обсмажте її протягом 5 хвилин, пару раз перевернув.
2. Потім курку приберіть зі сковороди, а замість неї обсмажте дрібно нашатковану цибулю і часник до м'якості протягом пари хвилин.
3. Далі цибулю, часник перекладіть до грудях. Тепер на сковороду викладіть помідори.
4. Слідом відправте брокколі, розібрану на суцвіття.
5. Потім додайте нарізані в'ялені помідори і соус.
6. А тепер влийте бульйон і всипте макарони.
7. Гасіть блюдо на середньому вогні протягом 11 хвилин. Для 5-6 хвилин до закінчення приготування влийте вершки.
8. А в кінці в пасту поверніть курку і цибулю, а також натріть сир. Смачного!