Паста з «песто» і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви готували пасту, то повинні знати класичну технологію створення цієї страви. Гаситься окремо соус з додатковими інгредієнтами і варяться макарони. Потім з'єднуються. Але тут все не так.
Вивчіть, як приготувати пасту з "песто" і куркою в одній сковороді. Всі продукти гасяться разом відразу. Завдяки цьому смак виходить більш насиченим, текстури - набагато м'якше. Велика кількість соусу додається. Також в складі є брокколі і помідори, так що блюдо буде повноцінним і ситним.
- Соус "песто" - 80 грам
- Куряча грудка - 560 грам
- Помідор черрі - 500 грам
- Брокколі - 400 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- В'ялені помідори - 50 грам
- Макарони дрібні - 400 грам
- Курячий бульйон - 1 літр
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Вершки жирні - 2 Ст. Ложки
- Пармезан - 100 грам
- Червоний перець пластівцями - За смаком
- Luk-salotų - 0, 5 штуки
4. Слідом відправте брокколі, розібрану на суцвіття.
6. А тепер влийте бульйон і всипте макарони.
8. А в кінці в пасту поверніть курку і цибулю, а також натріть сир. Смачного!