Рецепт Паста з «песто» і куркою фото

Паста з «песто» і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Птах, Курка, Макарони, Помідор, Брокколі, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Якщо ви готували пасту, то повинні знати класичну технологію створення цієї страви. Гаситься окремо соус з додатковими інгредієнтами і варяться макарони. Потім з'єднуються. Але тут все не так.

Вивчіть, як приготувати пасту з "песто" і куркою в одній сковороді. Всі продукти гасяться разом відразу. Завдяки цьому смак виходить більш насиченим, текстури - набагато м'якше. Велика кількість соусу додається. Також в складі є брокколі і помідори, так що блюдо буде повноцінним і ситним.

  • Соус "песто" - 80 грам
  • Куряча грудка - 560 грам
  • Помідор черрі - 500 грам
  • Брокколі - 400 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • В'ялені помідори - 50 грам
  • Макарони дрібні - 400 грам
  • Курячий бульйон - 1 літр
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Вершки жирні - 2 Ст. Ложки
  • Пармезан - 100 грам
  • Червоний перець пластівцями - За смаком
  • Luk-salotų - 0, 5 штуки
паста з
4. Слідом відправте брокколі, розібрану на суцвіття.
паста з
6. А тепер влийте бульйон і всипте макарони.
паста з
8. А в кінці в пасту поверніть курку і цибулю, а також натріть сир. Смачного!

Схожі рецепти