Паста з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Соковита і апетитна паста з лососем - ідеальний обід або вечерю, який ви можете приготувати як для себе, так і для своєї другої половинки. Рибу купуйте свіжу або слабосоленую.
Макаронні вироби, приготована таким чином, вбирає в себе весь рибний аромат, букет спецій і прянощів. Вона стає оксамитовою на смак і від приготованого блюда неможливо відірватися! Готувати його можна хоч кожен день, заморозивши або засолити лосось в домашніх умовах, зберігаючи в холодильнику або морозильній камері.
- Лосось - 100 грам (слабосоленої)
- Макаронні вироби - 120 грам
- Цибуля зелена - 3-4 штук (стебла)
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вода - 50 мілілітрів
- Паприка мелена солодка - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Закип'ятіть воду в каструлі або ковші, додайте туди щіпку солі і всипте пасту. Відваріть згідно з інструкцією на упаковці (приблизно 7-10 хвилин).
Зелену цибулю і очищені зубчики часнику промийте у воді, дрібно наріжте. Прогрійте сковороду з рослинним маслом, висипте в неї обидві нарізки. Обсмажте близько 1-2 хвилин на мінімальному нагріві, щоб овочі розкрили свій аромат.
В цей час наріжте шматочками філе лосося, додайте його на сковороду. Обсмажте близько 2 хвилин, час від часу перемішуючи.
Влийте соєвий соус, воду, всипте мелену паприку і мелений чорний перець, тушкуйте на помірному нагріванні приблизно 2-3 хвилини.
До цього часу паста вже буде готова - перемістіть її шумівкою з бульйону на сковороду, обтрушуючи від зайвої рідини. Перемішайте вміст сковороди і протомитися близько 1-2 хвилин, щоб паста просочилася ароматами соусу.
Викладіть пасту з лососем на тарілки і подайте з скибочками лимона, свіжою зеленню. Смачного!