Паста з грушею і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Груша і бекон - досить пікантне поєднання, проте виходить смачний, ситний і швидкий вечеря.
Просте в приготуванні блюдо відмінно підійде для буднів. А завдяки бекону, сиру і вершків виходить досить ситно і дуже смачно.
- Груша - 2 штуки
- Паста пенне (або інша) - 250 грам
- Бекон - 150 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сир тертий - 2 Ст. Ложки
- Вершки 20% - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
Лук і бекон наріжте кубиками.
У груші видаліть серцевину, також наріжте кубиками.
У великій сковороді розігрійте ложку масла і обсмажте бекон з цибулею.
Пасту відварити в підсоленій воді згідно з інструкцією до стану аль-денте, тобто паста повинна бути трохи недовареною. Вона потім дійде до готовності в соусі.
Додайте до бекону грушу. Обсмажуйте, помішуючи, 5 хвилин.
У сковороду влийте вершки, прогрійте трохи. Пасту відкиньте на друшляк, потім викладіть в сковороду, перемішайте.
Розкладіть пасту по тарілках, посипте рубаною петрушкою і тертим сиром. Смачного!