Рецепт Паста з грушею і беконом фото

Паста з грушею і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Фрукти, Макарони, Бекон, Груша
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Груша і бекон - досить пікантне поєднання, проте виходить смачний, ситний і швидкий вечеря.

Просте в приготуванні блюдо відмінно підійде для буднів. А завдяки бекону, сиру і вершків виходить досить ситно і дуже смачно.

  • Груша - 2 штуки
  • Паста пенне (або інша) - 250 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сир тертий - 2 Ст. Ложки
  • Вершки 20% - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
паста з грушею і беконом - фото крок 1
Лук і бекон наріжте кубиками.
паста з грушею і беконом - фото крок 2
У груші видаліть серцевину, також наріжте кубиками.
паста з грушею і беконом - фото крок 3
У великій сковороді розігрійте ложку масла і обсмажте бекон з цибулею.
паста з грушею і беконом - фото крок 4
Пасту відварити в підсоленій воді згідно з інструкцією до стану аль-денте, тобто паста повинна бути трохи недовареною. Вона потім дійде до готовності в соусі.
паста з грушею і беконом - фото крок 5
Додайте до бекону грушу. Обсмажуйте, помішуючи, 5 хвилин.
паста з грушею і беконом - фото крок 6
У сковороду влийте вершки, прогрійте трохи. Пасту відкиньте на друшляк, потім викладіть в сковороду, перемішайте.
паста з грушею і беконом - фото крок 7
Розкладіть пасту по тарілках, посипте рубаною петрушкою і тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти