Паста з брокколі та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Для тих хто намагається їсти більше овочів і корисної їжі, паста з брокколі та сиром дуже приємна знахідка! Це легке і смачне блюдо я привезла з Італії. Готувати його простіше простого. Ось рецепт!
Щоб паста з брокколі та сиром вийшла смачною, візьміть макарони найкращої якості з сортів твердої пшениці і готуйте їх на півхвилинки менше, ніж сказано по інструкції. Коли ви опустіть пасту в гарячі вершки, вона якраз дійде до потрібної кондиції. Брокколі варіть швидко, якщо вам подобається, залиште їх злегка хрусткими. У цій страві важливо, щоб все з'єднані продукти були в потрібному ступені готовності. Думаю вам дуже сподобається паста з брокколі та сиром. Успіхів і приємного апетиту!
- Макаронні вироби - 400 грам
- Брокколі - 1 штука
- Вершки - 1-1, 5 склянки
- Тертий сир (суміш) - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
Відварити пасту відповідно до інструкції.
Злити воду.
Вершки налити в каструлю і підігріти.
До вершків додати порізані брокколі і варити до готовності.
Пасту додати в каструлю і добре перемішати.
Приправити сіллю, перцем і додати тертий сир.
Добре змішайте і зніміть з вогню.
Смачного!