Паста ризотто
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, як готують різотто? Так, так, це коли рис обсмажується, а потім заливається вином і окропом. А я вам розповім, як приготувати пасту різотто! Виходить не менш смачно і незвично, спробуйте!
Спробуйте приготувати це незвичайне блюдо. Ви точно не пошкодуєте, це і справді дуже смачне, ситне і ароматне блюдо, яке обов'язково вам припаде до душі!
Здивуйте своїх гостей і сім'ю, подав ароматную пасту с грибами, приготовлену за рецептом різотто!
- Сало - 100 грам
- Гриби шиітаке - 100 грам
- Печериці - 100 грам
- Гриби сушені - 2.5 склянки
- Макарони - 500 грам
- Бульйон - 3 склянки
- Вино біле сухе - 1/2 склянки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Часник - 1 За смаком
- Цибуля - 1 За смаком
1. Сушені гриби замочити у воді на годину-півтора, а потім просто обсмажити разом з шиітаке, цибулею і печерицями на сковороді. Часник перетираємо з салом в ось таку масу і теж додамо в сковорідку. Спеції додамо за смаком, можна обмежитися сіллю і перцем.
2. Коли сало розплавиться, а цибуля і часник дадуть аромат, додамо макарони і дуже швидко обсмажити. Після цього заливаємо киплячим бульйоном вміст сковорідки. Додамо вино і подрібнену зелень.
3. На маленькому вогні під кришкою тушкуємо блюдо 10-15 хвилин, поки макарони не будуть готові. Після дайте нашій пасті-різотто постояти 5 хвилин під кришкою і подавайте. От і все!