Рецепт Паста ризотто фото

Паста ризотто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Макарони , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Зробив, як готують різотто? Так, так, це коли рис обсмажується, а потім заливається вином і окропом. А я вам розповім, як приготувати пасту різотто! Виходить не менш смачно і незвично, спробуйте!

Опис приготування:

Спробуйте приготувати це незвичайне блюдо. Ви точно не пошкодуєте, це і справді дуже смачне, ситне і ароматне блюдо, яке обов'язково вам припаде до душі!

Здивуйте своїх гостей і сім'ю, подав ароматную пасту с грибами, приготовлену за рецептом різотто!

  • Сало - 100 грам
  • Гриби шиітаке - 100 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Гриби сушені - 2.5 склянки
  • Макарони - 500 грам
  • Бульйон - 3 склянки
  • Вино біле сухе - 1/2 склянки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 1 За смаком
  • Цибуля - 1 За смаком
паста ризотто - фото крок 1
1. Сушені гриби замочити у воді на годину-півтора, а потім просто обсмажити разом з шиітаке, цибулею і печерицями на сковороді. Часник перетираємо з салом в ось таку масу і теж додамо в сковорідку. Спеції додамо за смаком, можна обмежитися сіллю і перцем.
паста ризотто - фото крок 2
2. Коли сало розплавиться, а цибуля і часник дадуть аромат, додамо макарони і дуже швидко обсмажити. Після цього заливаємо киплячим бульйоном вміст сковорідки. Додамо вино і подрібнену зелень.
паста ризотто - фото крок 3
3. На маленькому вогні під кришкою тушкуємо блюдо 10-15 хвилин, поки макарони не будуть готові. Після дайте нашій пасті-різотто постояти 5 хвилин під кришкою і подавайте. От і все!

Схожі рецепти