Рецепт Ризотто в лаваше фото

Ризотто в лаваше
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Варіантів різотто - безліч. Ми приготуємо класичне, без добавок, але подамо його у лаваші, вийде не гаряче блюдо, а щось на зразок закуски. Можна взяти з собою на роботу, на природу.

Опис приготування:

Ніжний вершковий рис, просочений білим вином, бульйоном і вершками, з додаванням витриманого пармезану - це просто дуже смачне блюдо. Щіпка сушених білих грибів надає різотто неповторний смак і аромат!

  • Luk-salotų - 1 штука
  • Рис арборіо - 1 Склянка
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Бульйон - 2 склянки
  • Вино біле - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Пармезан тертий - 30 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Лаваш - 1 штука
ризотто в лаваше - фото крок 1
Лук наріжте і обсмажте на оливковій олії
ризотто в лаваше - фото крок 2
Додайте рис, обсмажуйте близько 5 хвилин. Кожна рісинки повинна просочитися маслом.
ризотто в лаваше - фото крок 3
Додайте вино, тушкуйте пару хвилин. Додайте бульйон. Додати сіль. Від себе я додала трохи білих сушених грибів. Додати сіль.
ризотто в лаваше - фото крок 4
Варіть на невеликому вогні, поки рідина практично не випарується. Не забудьте посолити. Потім додайте вершкове масло.
ризотто в лаваше - фото крок 5
Влийте вершки, доведіть до кипіння. Викласти пармезан, перемішайте. Накрийте кришкою і приберіть з вогню. Дайте настоятися.
ризотто в лаваше - фото крок 6
Викладіть порцію різотто на лаваш, загорніть і подавайте! Смачного!

Схожі рецепти