Паштет з печінки кролика
(покроковий рецепт з фото)
Печінка кролика по праву вважається делікатесом. Уявіть собі, який ніжний і смачний буде паштет з печінки кролика в домашніх умовах… Принцип його приготування не відрізняється від традиційного.
Дуже раджу спробувати приготувати паштет з печінки кролика в домашніх умовах. Часу у вас піде не більше години, але на столі з'явиться приголомшлива закуска своїми руками і виключно з натуральних продуктів. Печінка кролика можна замінити на печінку індички або птиці.
- Печінка кролика - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Кріп - 10 грам
- Сіль, мускатний горіх, приправи - За смаком
1. Побачила цей рецепт в одному кулінарному журналі і вирішила спробувати. Печінка кролика мені нагадала курячу - така де ніжна.
2. Першим ділом, потрібно відправити печінку на сковороду. Якщо ви хочете скоротити кількість жирів, то печінку можна відварити.
3. В середині смаження додаємо нарізану дрібно свіжий кріп. Перемішуємо і смажимо до появи рум'яного кольору.
4. Тепер нам потрібно обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору.
5. Після приготування всіх інгредієнтів окремо. З'єднуємо їх в чаші блендера. Додавши вершкове масло. Зверніть увагу, що всі продукти повинні охолонути, щоб масло не розтануло.
6. Особливу пікантність блюду додасть мускатний горіх. Будьте обережні з цією пряністю і не кладіть багато.
7. Солимо і перчимо до смаку і подрібнюємо в чаші блендера всі наші інгредієнти. Збиваємо до тих пір, поки маса не стане однорідною.
8. Викладаємо паштет в невелику ємність і він вже відразу готовий до вживання. Якщо хочете, щоб він трохи застиг, відправте його на півгодини в холодильник.