Паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати дуже смачну пасту з соусом "бешамель" з додаванням шинки, сиру і зеленого горошку. Рецепт дуже простий і нетрудомісткий. З великим задоволенням їдять і дорослі, та діти!
Паппарделле відваріть до стану "аль денте" . Приготуйте соус "бешамель" . Залишиться тільки змішати пасту з соусом, додати шинку, сир і зелений горошок і запекти 15 хвилин! Смачний обід або вечерю готовий. Як приготувати паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком дивіться в покроковому рецепті.
- Папарделле - 70 грам
- Шинка - 200 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Зелений горошок - 3 Ст. Ложки (консервований)
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 180 грам
- Перець мелений - За смаком
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
Для приготування пасти нам знадобляться: папарделле, шинка, сир твердий, зелений горошок консервований, сіль.
Для соусу: вершкове масло, мука, молоко, перець мелений (суміш або чорний), мускатний горіх, сіль.
Шинку наріжте брусочками, сир натріть на дрібній тертці.
Пасту поставте варитися до стану "аль денте" (приблизно половина часу, заявленого на упаковці). А поки приготуйте соус. На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте борошно і помішуйте близько хвилини, щоб не було грудочок. Трохи підсолити і додайте мускатний горіх. Перемішайте і зніміть з вогню. Дайте соусу відпочити пару хвилин і додайте половину натертого сиру.
З пасти злийте воду. Змішайте з соусом і шинкою. Акуратно викладіть у вигляді гнізд в форму для запікання. У кожне гніздечко покладіть зеленого горошку і посипте сиром, що залишився. Поставте запікатися в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного! !