Рецепт Паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком фото

Паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную приготувати дуже смачну пасту з соусом"Бешамель" з додаванням шинки, сиру і зеленого горошку. Рецепт дуже простий і нетрудомісткий. З великим задоволенням їдять і дорослі, та діти!

Опис приготування:

Паппарделле відваріть до стану"аль денте" . Приготуйте соус"Бешамель" . Залишиться тільки змішати пасту з соусом, додати шинку, сир і зелений горошок і запекти 15 хвилин! Смачний обід або вечерю готовий. Як приготувати паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком дивіться в покроковому рецепті.

  • Папарделле - 70 грам
  • Шинка - 200 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Зелений горошок - 3 Ст. Ложки (консервований)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 180 грам
  • Перець мелений - За смаком
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком - фото крок 1
Для приготування пасти нам знадобляться: папарделле, шинка, сир твердий, зелений горошок консервований, сіль.
паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком - фото крок 2
Для соусу: вершкове масло, мука, молоко, перець мелений (суміш або чорний), мускатний горіх, сіль.
паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком - фото крок 3
Шинку наріжте брусочками, сир натріть на дрібній тертці.
паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком - фото крок 4
Пасту поставте варитися до стану"аль денте" (приблизно половина часу, заявленого на упаковці). А поки приготуйте соус. На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте борошно і помішуйте близько хвилини, щоб не було грудочок. Трохи підсолити і додайте мускатний горіх. Перемішайте і зніміть з вогню. Дайте соусу відпочити пару хвилин і додайте половину натертого сиру.
паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком - фото крок 5
З пасти злийте воду. Змішайте з соусом і шинкою. Акуратно викладіть у вигляді гнізд в форму для запікання. У кожне гніздечко покладіть зеленого горошку і посипте сиром, що залишився. Поставте запікатися в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком - фото крок 6
Смачного! !

Схожі рецепти