Паппарделле з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Паппарделле - це різновид пасти. У нас вона не дуже популярна, а ось в Європі її знають і люблять. А чи пробували ви вегетаріанські макарони? розповім, як приготувати паппарделе з кабачків.
По можливості використовуйте різнокольорові кабачки, тоді блюдо буде виглядати цікавіше. Їх можна приготувати з м'ясом або з грибами, з сиром або іншими овочами. Страву подають гарячим, з грінками з білого хліба. Вийде смачне і корисне блюдо, яке легко засвоюється організмом.
- Кабачки - 8 штук
- Дикі гриби - 1, 5 склянки
- Часник - 2 зубчики
- М'ята - 2 пучка
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Fistashki - 2/3 склянки
- Сіль морська - 0, 5 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
1. Спершу зробіть соус: в чашу блендера додайте 1 зубчик часнику, м'яту, сіль, fistashki, чорний перець, збийте, потім повільно влийте оливкову олію, лимонний сік, збийте все до утворення однорідної маси, за смаком посоліть і поперчіть.
2. Вимийте кабачки, за допомогою овочерізки наріжте кожен на тонкі скибочки. Ріжте разом зі шкіркою, а як тільки з'являться насіння, тоді відкладіть кабачок.
3. Очистіть залишився зубчик часнику і подрібніть його. Вимийте гриби і наріжте їх крупно. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і додайте часник, потім гриби, обсмажуйте пару хвилин.
4. Додайте кабачкові паппарделле і готуйте ще 5 хвилин, потім зменшіть вогонь до мінімуму і додайте 5 столових ложок соусу. При необхідності додайте сіль і перець, перемішайте і вимикайте вогонь.
5. Подавайте блюдо відразу після приготування. Смачного!