Рецепт Паппарделле з кабачків фото

Паппарделле з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Гриби, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Паппарделле - це різновид пасти. У нас вона не дуже популярна, а ось в Європі її знають і люблять. А чи пробували ви вегетаріанські макарони? розповім, як приготувати паппарделе з кабачків.

По можливості використовуйте різнокольорові кабачки, тоді блюдо буде виглядати цікавіше. Їх можна приготувати з м'ясом або з грибами, з сиром або іншими овочами. Страву подають гарячим, з грінками з білого хліба. Вийде смачне і корисне блюдо, яке легко засвоюється організмом.

  • Кабачки - 8 штук
  • Дикі гриби - 1, 5 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • М'ята - 2 пучка
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Fistashki - 2/3 склянки
  • Сіль морська - 0, 5 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - За смаком
паппарделле з кабачків - фото крок 1
1. Спершу зробіть соус: в чашу блендера додайте 1 зубчик часнику, м'яту, сіль, fistashki, чорний перець, збийте, потім повільно влийте оливкову олію, лимонний сік, збийте все до утворення однорідної маси, за смаком посоліть і поперчіть.
паппарделле з кабачків - фото крок 2
2. Вимийте кабачки, за допомогою овочерізки наріжте кожен на тонкі скибочки. Ріжте разом зі шкіркою, а як тільки з'являться насіння, тоді відкладіть кабачок.
паппарделле з кабачків - фото крок 3
3. Очистіть залишився зубчик часнику і подрібніть його. Вимийте гриби і наріжте їх крупно. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і додайте часник, потім гриби, обсмажуйте пару хвилин.
паппарделле з кабачків - фото крок 4
4. Додайте кабачкові паппарделле і готуйте ще 5 хвилин, потім зменшіть вогонь до мінімуму і додайте 5 столових ложок соусу. При необхідності додайте сіль і перець, перемішайте і вимикайте вогонь.
паппарделле з кабачків - фото крок 5
5. Подавайте блюдо відразу після приготування. Смачного!

Схожі рецепти