Рецепт Пангасіус в кисло-солодкому соусі фото

Пангасіус в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Готуємо пікантну рибку на вечерю: соковитий і корисний пангасіус з оригінальним соусом. Спеціально для вас рецепт приготування пангасіуса в кисло-солодкому соусі.

Опис приготування:

Щоб зробити блюдо яскравим, додамо різних перців - зеленого і червоного. Для приготування пангасіуса в кисло-солодкому соусі беремо філе риби, можна пару штук, мені одного вистачає. Кисло-солодкий соус можна приготувати по-різному. Я в основному беру для нього соєвий соус, імбир і оцет. Дивимося далі рецепт.

  • Пангасіус - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 3 Ст. Ложки
пангасіус в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
Рибу заливаємо соєвим соусом і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
пангасіус в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
Тим часом ріжемо овочі.
пангасіус в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
Тепер соус: змішайте 0, 5 склянки води, цукор, крохмаль, кетчуп, соєвий соус.
пангасіус в кисло-солодкому соусі - фото крок 4
Яйце змішати з крохмалем, додати до риби і перемішати.
пангасіус в кисло-солодкому соусі - фото крок 5
На розігрітій сковорідці в маслі обсмажуємо рибу.
пангасіус в кисло-солодкому соусі - фото крок 6
Рибу можете викласти на рушник паперовий, щоб жир стік.
пангасіус в кисло-солодкому соусі - фото крок 7
Тепер обсмажуємо овочі.
пангасіус в кисло-солодкому соусі - фото крок 8
Потім додайте соус, тушкуйте хвилин 5.
пангасіус в кисло-солодкому соусі - фото крок 9
Викладаємо рибу і готуємо всі разом пару хвилин.
пангасіус в кисло-солодкому соусі - фото крок 10
Наш пангасіус в кисло-солодкому соусі готовий. Смачного!

Схожі рецепти