Пангасіус в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо пікантну рибку на вечерю: соковитий і корисний пангасіус з оригінальним соусом. Спеціально для вас рецепт приготування пангасіуса в кисло-солодкому соусі.
Щоб зробити блюдо яскравим, додамо різних перців - зеленого і червоного. Для приготування пангасіуса в кисло-солодкому соусі беремо філе риби, можна пару штук, мені одного вистачає. Кисло-солодкий соус можна приготувати по-різному. Я в основному беру для нього соєвий соус, імбир і оцет. Дивимося далі рецепт.
- Пангасіус - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 5 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
Рибу заливаємо соєвим соусом і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Тим часом ріжемо овочі.
Тепер соус: змішайте 0, 5 склянки води, цукор, крохмаль, кетчуп, соєвий соус.
Яйце змішати з крохмалем, додати до риби і перемішати.
На розігрітій сковорідці в маслі обсмажуємо рибу.
Рибу можете викласти на рушник паперовий, щоб жир стік.
Тепер обсмажуємо овочі.
Потім додайте соус, тушкуйте хвилин 5.
Викладаємо рибу і готуємо всі разом пару хвилин.
Наш пангасіус в кисло-солодкому соусі готовий. Смачного!