Рецепт Овочі тушковані фото

Овочі тушковані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування тушкованих овочів із зеленню і часником.

Опис приготування:

Тушковані овочі можна подавати як самостійне блюдо або з макаронами на гарнір.

Приготування:

Нарізати цукіні невеликими скибочками. Подрібнити цибулю. Натерти моркву на тертці. Нарізати помідори кубиками. Подрібнити часник. Нарізати болгарський перець невеликими скибочками. Нарубати петрушку. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Викласти в сковороду цибулю і моркву, смажити 2-3 хвилини. Додати цукіні, перемішати. Додати болгарський перець і помідори. Ретельно перемішати всі овочі, додати сіль і чорний перець за смаком. Гасити протягом 5-7 хвилин. Додати часник і петрушку, перемішати. Відразу ж подавати.


  • Молодой цуккини- 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідора - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Зелень петрушки - За смаком
  • Часнику - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Тушковані овочі можна подавати як самостійне блюдо або з макаронами на гарнір.

Приготування:

Нарізати цукіні невеликими скибочками. Подрібнити цибулю. Натерти моркву на тертці. Нарізати помідори кубиками. Подрібнити часник. Нарізати болгарський перець невеликими скибочками. Нарубати петрушку. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Викласти в сковороду цибулю і моркву, смажити 2-3 хвилини. Додати цукіні, перемішати. Додати болгарський перець і помідори. Ретельно перемішати всі овочі, додати сіль і чорний перець за смаком. Гасити протягом 5-7 хвилин. Додати часник і петрушку, перемішати. Відразу ж подавати.

Схожі рецепти