Овочі тушковані
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тушкованих овочів із зеленню і часником.
Тушковані овочі можна подавати як самостійне блюдо або з макаронами на гарнір.
Приготування:
Нарізати цукіні невеликими скибочками. Подрібнити цибулю. Натерти моркву на тертці. Нарізати помідори кубиками. Подрібнити часник. Нарізати болгарський перець невеликими скибочками. Нарубати петрушку. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Викласти в сковороду цибулю і моркву, смажити 2-3 хвилини. Додати цукіні, перемішати. Додати болгарський перець і помідори. Ретельно перемішати всі овочі, додати сіль і чорний перець за смаком. Гасити протягом 5-7 хвилин. Додати часник і петрушку, перемішати. Відразу ж подавати.
- Молодой цуккини- 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Помідора - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Зелень петрушки - За смаком
- Часнику - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Приготування:
Нарізати цукіні невеликими скибочками. Подрібнити цибулю. Натерти моркву на тертці. Нарізати помідори кубиками. Подрібнити часник. Нарізати болгарський перець невеликими скибочками. Нарубати петрушку. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Викласти в сковороду цибулю і моркву, смажити 2-3 хвилини. Додати цукіні, перемішати. Додати болгарський перець і помідори. Ретельно перемішати всі овочі, додати сіль і чорний перець за смаком. Гасити протягом 5-7 хвилин. Додати часник і петрушку, перемішати. Відразу ж подавати.