Овочевий суп для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яка жінка не проти скинути пару-трійку зайвих кілограмів. Овочевий суп для схуднення відмінно вам в цьому допоможе. Втім, він не тільки корисний, але і вельми смачний - переконайтеся самі!
Розповідаю і показую покроковими фотками, як зробити овочевий суп для схуднення - дуже простий у приготуванні, і в той же час корисний і смачний. Комбінацію овочів краще використовувати саме таку, як я описала в цьому рецепті, однак при бажанні (або при відсутності якогось конкретного овоча) можете експериментувати і вносити зміни в рецепт овочевого супу для схуднення. Пам'ятайте, що щоб худнути - потрібно їсти, а якщо конкретніше - їсти такі страви, як це. Хай щастить!
- Капуста - 1 штука (коб)
- Селера - 1 штука (пучок)
- Помідори - 6 штук
- Цибуля - 6 штук
- Болгарський перець - 2 штуки
- Сіль - За смаком
З капусти знімаємо верхні листи і гарненько її промиваємо. Далі розрізаємо на 4 частини і починаємо дрібно шинкувати кожну з них, минаючи підставу качана, так звану качан. Якщо Вам незручно нарізати капусту ножем, то для цього можна використовувати спеціальну «шатківницю» для капусти.
З помідорів потрібно зняти шкірку, для цього потрібно їх помити, покласти в мисочку і обдати окропом. Тоді шкірка з легкістю зніметься з помідорів. Також для супу можна використовувати консервовані помідори, або ж у власному соку. Помідори нарізати дрібними часточками. Всі інші овочі (цибуля, перець, селера) також добре промиваються, чистяться і нарізаються на дрібні шматочки.
З помідорів потрібно зняти шкірку, для цього потрібно їх помити, покласти в мисочку і обдати окропом. Тоді шкірка з легкістю зніметься з помідорів. Також для супу можна використовувати консервовані помідори, або ж у власному соку. Помідори нарізати дрібними часточками. Всі інші овочі (цибуля, перець, селера) також добре промиваються, чистяться і нарізаються на дрібні шматочки.
У глибоку каструлю наливаємо води і ставимо її на вогонь. Коли вода закипить, потрібно її трохи посолити. Далі ми засипаємо все нарізані овочі в каструлю. Варимо суп на помірному вогні до готовності овочів. За часом це займе близько 30 хвилин. Коли всі овочі стануть м'якими, каструля знімається з вогню.
Беремо блендер і ретельно протираємо овочі разом з бульйоном в масу «пюре». Всі інгредієнти супу повинні бути подрібнені. Для повної впевненості, можна пропустити суп через середнє сито. Якщо ж ви користуєтеся сучасним і потужним блендером, то суп не потрібно пропускати через сито.
Суп для схуднення готовий! Смачного!