Рецепт Омурайсу фото

Омурайсу
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Яйця, Помідор, Черрі
Дієтичне харчування
На швидку руку, На сніданок
Гарячі страви, Омлет

Рецепт приготування омлету сучасної японської кухні. В Японії ще його називають Васа-Ейго (wasei-eigo), в Англії відомий як "японський валіза" (японський портманто)

Кількість порцій: 1-2
  • Яйця - 2-3 штук
  • Червоний тайський чилі - 1 штука (порізати кубиками, по бажанню)
  • Цибуля - 1 штука (порізати кубиками)
  • Куряча грудка - 1 штука (по бажанню)
  • Помідори черрі - 1 штука (гарнір)
  • Томатний кетчуп - 4-8 Ст. Ложок
  • Соус шрірача - 2 Ст. Ложки
  • Олія - 2-4 Ст. Ложок
омурайсу - фото крок 1
У глибокій сковороді розігрійте 1 ст.Л. Вершкового масла і обсмажте цибулю і чилі до м'якості.
омурайсу - фото крок 2
Додайте грудки і обсмажуйте помішуючи до зникнення рожевого кольору.
омурайсу - фото крок 3
Додайте шиїтаке (якщо використовуєте) і готуйте ще хвилину.
омурайсу - фото крок 4
Додайте рис, перемішайте, готуйте хвилину і влийте кетчуп.
омурайсу - фото крок 5
Коли рис з куркою готові, відставте в сторону. Приготуйте омлет (збийте яйця і обсмажте на олії).
омурайсу - фото крок 6
Викладіть рис на тарілку і покладіть на верх омлет, або загорніть рис в омлет. Додайте пару помідорів чері і подавайте до столу. Смачного.

Схожі рецепти