Омлет з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Омлет з морквою - чудове і дуже ситне блюдо, яким можна гарненько підкріпиться з ранку або ввечері. До складу омлету входить, крім яєць, ковбаса, твердий сир і зелень. Рекомендую!
Приготуємо омлет з морквою в домашніх умовах. Попередньо тушкуйте терту моркву на сковороді, потім змішайте морква, сир, ковбасу і зелень. Додайте начинку на сковороду до омлету і готуйте разом ще 10 хвилин. Подавайте до столу з майонезом і свіжою подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Яйця - 3 штуки
- Сир твердий - 10 грам
- Ковбаса сервелат - 10 грам
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Майонез - За смаком
Збийте вінчиком яйця з молоком і сіллю. Прогрійте сковороду з розтопленим вершковим маслом на середньо-високому вогні. Влийте яєчну масу на сковороду.
Для начинки: натріть на тертці моркву, ковбасу і сир порізати кубиками, зелень подрібніть. Попередньо тушкуйте моркву на сковороді, потім охолодіть і змішайте з ковбасою, сиром і зеленню.
У зарум'янений омлет додаємо начинку з моркви.
Закручуємо омлет рулетом або навпіл. Смажимо під кришкою 10 хвилин, поки не розплавиться сир.
Готовий омлет змащуємо тонким шаром майонезу і присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!