Омлет з сирою морквою
(покроковий рецепт з фото)
Паровий омлет з моркву можна без остраху дати діткам або тим, хто дотримується дієти з медичних міркувань. До того ж, омлет виходить дуже красивим і смачним.
Гарний омлет з морквою готується так: спочатку потріть і обсмажте на вершковому маслі моркву. Потім викладіть її в чашу пароварки, залийте збитими яйцями з молоком і варіть протягом півгодини. Готовий омлетик викладіть на тарілку і подайте на стіл. Смачного!
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль - За смаком
Морква потріть на крупній тертці.
І протушкувати на сковороді на вершковому маслі.
Розбийте яйця в миску, приправити сіллю.
І збийте їх в однорідну масу за допомогою міксера або віночка, додайте молоко.
Викладіть моркву в чашу пароварки і залийте омлетной масою. Увімкніть таймер на 25-30 хвилин. Готовий омлетик викладіть на тарілку і подайте на стіл.