Омлет з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо приїлися банальні страви і є вільна хвилинка, спробуйте приготувати такий омлетик з креветками і авокадо. Побалуйте себе і своїх близьких.
Омлет з морепродуктами готується так: збийте яйця і змішайте їх з сіллю. Перцем, петрушкою і лимонним соком. Обсмажте омлет на сковороді до напівготовності. Потім викладіть на одну половину омлету очищені креветки і порізаний кубиками авокадо. Другою половиною омлету закрийте начинку у вигляді конверта. Через пару хвилин зніміть блюдо з вогню і посипте свіжою зеленню. Смачного!
- Креветки - 100 грам
- Авокадо - 1 штука
- Яйце - 6 штук
- Петрушка (подрібнена) - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Почистіть внутрішню частину креветки. Авокадо наріжте кубиками і збризніть однією третиною лимонного соку.
Збийте яйця за допомогою вилки або віночка.
Додати сіль, додайте перець за смаком, петрушку і залишок лимонного соку.
Вилийте отриману суміш на сковороду з розігрітим вершковим маслом і обсмажте омлет до напівготовності.
Потім викладіть на одну половину омлету креветки і авокадо.
Другою половиною омлету закрийте начинку у вигляді конверта. Через пару хвилин зніміть блюдо з вогню і посипте свіжою зеленню. Перед подачею порізати на порції.