Рецепт Омлет з морепродуктами фото

Омлет з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Яйця
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо приїлися банальні страви і є вільна хвилинка, спробуйте приготувати такий омлетик з креветками і авокадо. Побалуйте себе і своїх близьких.

Опис приготування:

Омлет з морепродуктами готується так: збийте яйця і змішайте їх з сіллю. Перцем, петрушкою і лимонним соком. Обсмажте омлет на сковороді до напівготовності. Потім викладіть на одну половину омлету очищені креветки і порізаний кубиками авокадо. Другою половиною омлету закрийте начинку у вигляді конверта. Через пару хвилин зніміть блюдо з вогню і посипте свіжою зеленню. Смачного!

  • Креветки - 100 грам
  • Авокадо - 1 штука
  • Яйце - 6 штук
  • Петрушка (подрібнена) - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
омлет з морепродуктами - фото крок 1
Почистіть внутрішню частину креветки. Авокадо наріжте кубиками і збризніть однією третиною лимонного соку.
омлет з морепродуктами - фото крок 2
Збийте яйця за допомогою вилки або віночка.
омлет з морепродуктами - фото крок 3
Додати сіль, додайте перець за смаком, петрушку і залишок лимонного соку.
омлет з морепродуктами - фото крок 4
Вилийте отриману суміш на сковороду з розігрітим вершковим маслом і обсмажте омлет до напівготовності.
омлет з морепродуктами - фото крок 5
Потім викладіть на одну половину омлету креветки і авокадо.
омлет з морепродуктами - фото крок 6
Другою половиною омлету закрийте начинку у вигляді конверта. Через пару хвилин зніміть блюдо з вогню і посипте свіжою зеленню. Перед подачею порізати на порції.

Схожі рецепти