Омлет «Суматра»
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати омлет "суматра"? Насправді це звичний вид омлету з додатками бекону і великої кількості різної зелені. Готується такий омлет на добре розігрітій сковороді на олії.
Суматра - острів, він є частиною Індонезії. Це шостий за величиною острів у світі. Клімат на Суматрі тропічний і жаркий, такий, як наш омлет. Омлет слід подавати до столу відразу, гарячим. Побалуйте друзів і близьких смачним сніданком.
- Яйце - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Перець чилі - 1 штука (невеликий)
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
- Зелень - За смаком
- Бекон - 70 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки

У невелику миску вбийте 3 яйця. Додайте сіль, чорний мелений перець, коріандр і трохи розпушувача.

Додайте нарізаний свіжий перець чилі і трохи борошна.

Подрібніть зелену цибулю, петрушку, кріп. Додайте в миску.

Додайте трохи сметани або густого кефіру, несолодкого йогурту. Збийте масу до однорідності.

Невелика кількість бекону обсмажте на олії. Коли бекон витопиться (3-5 хвилин), додайте ще трохи олії і вилийте в сковороду підготовлену омлетную масу.

Зменшіть вогонь до мінімуму. Накрийте сковороду кришкою. Обсмажте омлет з одного боку.

Переверніть на іншу і теж обсмажте.