Омлет шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Серед безлічі рецептів приготування яєць існує один нескладний, але дуже цікавий. Пропоную вам взяти на замітку варіант, як зробити омлет шматочками з сиром.
Це ідеальний варіант швидкого і смачного сніданку. Якщо традиційна яєчня злегка набридла, спробуйте приготувати омлет шматочками в домашніх умовах. Доповнити його, до речі, можна не тільки сиром, але і будь-якими копченостями, овочами або зеленню за смаком.
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Сир - За смаком
1. Відразу відправте на вогонь сковороду і додайте вершкове масло. Воно повинно добре розтопитися, але не горіти. Якщо ви використовуєте в рецепті приготування омлету шматочками овочі, наприклад, або ковбаски, тоді сміливо можна взяти і рослинне масло.
2. У невелику мисочку відправте яйця, збийте їх як слід з дрібкою солі. При бажанні можна додати трохи молока, перцю, sushenoy зелений, паприки або меленого часнику. Все це додасть страві додаткову пікантність.
3. Коли масло добре розтопилося, вилийте тонкою цівкою яйця. Далі, через 1 хвилину трохи перемішайте їх лопаткою.
4. Дайте яйцям трохи підсмажитися, додайте на сковороду сир. Його можна викласти невеликими кубиками, а можна попередньо натерти на тертці. За допомогою лопатки почніть акуратно все перемішувати.
5. Завдяки таким перемішування ви і отримаєте ніжний і смачний омлет шматочками в домашніх умовах. Коли він повністю буде готовий, перекладіть його на тарілку і відразу подавайте до столу. Дуже швидко, досить ситно і смачно. Обов'язково спробуйте приготувати яйця таким чином.