Омлет для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Омлет - ідеальне блюдо не тільки для сніданку, але і на вечерю, особливо тим, хто хоче схуднути. Практично не містить вуглеводів, омлет з овочами можна подавати зі сметаною або густим йогуртом.
Багато знайомі з білковою дієтою, тому із задоволенням з'їдять омлет для схуднення на вечерю. Завдяки такої страви зайві сантиметри на талії і стегнах не з'являться, яке б кількість омлету ви не з'їли. За бажанням ви можете замість болгарського перцю додавати дрібно нарізаний кабачок, гарбуз і т.Д.
- Яйця - 2 штуки
- Помідор - 1-2 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Сіль - 2 щіпки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком (для прикраси)

Підготуйте зазначені продукти. Найкраще використовувати курячі яйця з ферми.

Вбийте курячі яйця в глибоку ємність, всипте дві дрібки солі і збийте все виделкою або вінчиком протягом 1-2 хвилин.

Промийте помідори і болгарський перець, виріжте в томатах зелені живці, в перу - видаліть насіння. Ще раз промийте і наріжте скибочками обидва овоча. Розжарити сковороду на плиті, вливши на неї рослинне масло і змастивши їм все дно. Зменшіть нагрів до мінімального і влийте на сковороду яєчну суміш.

Поки омлет не схопився, швидко викладіть в яєчну суміш овочеві нарізки. За бажанням можете додати нарізку ріпчастої цибулі або зеленої цибулі, якщо любите такі овочі в страві.

Накрийте ємність кришкою і обсмажте омлет близько 6-7 хвилин до готовності. Яєчна маса повинна стати щільною, а не залишитися рідкої.

Викладіть гарячий омлет на тарілку і подайте до столу. За бажанням можна прикрасити блюдо свіжою петрушкою, кропом і іншою зеленню. Смачного!