Омлет англійською мовою
(покроковий рецепт з фото)
Класичне англійське поєднання - бекон, яйця і сир. Смачний сніданок, який легко і швидко готується. Рецепт омлету по-англійськи - для тих, хто хоче внести різноманітність в ранковий прийом їжі!
Класичний рецепт омлету по-англійськи дуже простий і нехитрий. Як відомо, англійці вважають за краще омлет саме з беконом. Ну і, звичайно ж, сир. В ідеальному варіанті - сир чеддер. Але якщо такого немає, легко можна замінити його будь-яким іншим. Отже, беремося за справу і готуємо омлет по-англійськи:
1. Розігріваємо сковорідку з олією, нарізаємо бекон і обсмажуємо його до того рівня, яка вам найбільше до смаку.
2.Збиваємо яйця з сіллю і водою або молоком.
3. Виливаємо яйця на бекон, накриваємо сковорідку кришкою і зменшуємо вогонь до слабкого. Смажимо хвилин 5-7.
4. Натираємо сир на крупній тертці. Посипаємо омлет сиром і готуємо ще хвилини 2.
5. Вимикаємо плиту, даємо омлету ще хвилинку-другу постояти і подаємо на стіл. Можна посипати зеленню або подати томатний соус. Смачного!
- Яйця - 3 штуки
- Бекон - 50-75 грам
- Сир - 40 грам
- Рослинна або вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Вода або молоко - 2-3 Ст. Ложок
1. Розігріваємо сковорідку з олією, нарізаємо бекон і обсмажуємо його до того рівня, яка вам найбільше до смаку.
2.Збиваємо яйця з сіллю і водою або молоком.
3. Виливаємо яйця на бекон, накриваємо сковорідку кришкою і зменшуємо вогонь до слабкого. Смажимо хвилин 5-7.
4. Натираємо сир на крупній тертці. Посипаємо омлет сиром і готуємо ще хвилини 2.
5. Вимикаємо плиту, даємо омлету ще хвилинку-другу постояти і подаємо на стіл. Можна посипати зеленню або подати томатний соус. Смачного!