Оладки з кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Використовувати киноа можна в самих різних варіантах, один з яких я якраз хочу запропонувати. Такі оладки можна посмажити на сніданок із решти відвареної крупи, це дуже зручно і смачно!
Виходить досить незвичайне блюдо, яке однозначно урізноманітнює ваше меню. Подавати до столу їх найкраще теплими, доповнивши улюбленим соусом, наприклад. Але і остиглі вони залишаються досить смачненьким. І любителям киноа, і тим, хто її ніколи не пробував, раджу рецепт на замітку!
- Лобода - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Яйце - 2 штуки(+ 3 білка)
- Фета - 50-70 грам
- Сушені томати - 50 грам
- Заголовок для палітурки - 3 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок (петрушка + базилік)
- Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
1. Крупу з'єднайте в невеликій каструльці з водою, додайте сіль і доведіть до кипіння. Варіть хвилин 10, потім зніміть з вогню і дайте ще хвилин 5 настоятися. Тим часом покришите фету, подрібніть помідори і зелень. З'єднайте всі в глибокому салатнику, додайте білки, яйця, сіль і перець за смаком.
2. Ретельно перемішайте всі до однорідності. Розігрійте сковороду з чуточкой масла. Сформуйте невеликі оладки, викладіть їх на сковороду. Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки з двох сторін.
3. Ось такі рум'яні і смачні млинці з кіноа вийшли. Смачного!