Оладки на вершках
(покроковий рецепт з фото)
Кожен знає таку випічку як оладки. Але якщо ви в пошуку "свого" рецепт, тоді я розповім вам, як приготувати млинці на вершках. Якщо вас злякали вершки, то можу сказати, що рецепт дуже простий.
Такі оладки виходять ніжними на смак і шалено поживними. За пишності вони не поступаються кефірний, наприклад, і виходять як товсті млинці. Оладки на вершках обов'язково порадують вашу родину і допоможуть насититися вранці. Подавайте оладки з варенням, сметаною або згущеним молоком. Смачного!
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 1 щіпка
- Борошно - 300 грам
- Ізюм - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершки 33% - 500 мілілітрів
Яйця razbeyte і відділи куниці від жовтків. У білки додайте сіль і збийте в міцну піну.
У жовтки додайте корицю і масло, все збийте.
До жовтків додайте вершки і збийте до однорідності.
Потім в вершкову масу додайте борошно і збийте, потім додайте родзинки і білки. Акуратно перемішайте все.
У розігріту сковороду викладіть по ст. Ложці тесту і обсмажте з 2 сторін до золотистого кольору.