Рецепт Окрошка фото

Окрошка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Морепродукти, Яйця, Огірок, Краби, Редис
Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, Літні
Супи, Холодні супи, Окрошка

Яке літо обходиться без холодних супів? Ви маєте рацію, жодне! Сьогодні я розповім вам, як приготувати окрошку по зовсім банального, а навіть вишуканому рецептом. Вам обов'язково сподобається.

Така окрошка, напевно потрапить, кожному, т. До. Виходить по істині смачною і вишуканою. Якщо вдома не виявилося краба, не впадай у відчай, додайте крабові палички. Також ви можете додати замість кислого молока квас, тільки не використовуйте картопляний відвар.

Окрошку на квасі подавайте зі сметаною або майонезом.

Смачного!

  • Редис - 10-12 штук
  • Картопля - 2 штуки
  • Чорний перець мелений і сіль - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Кисле молоко - 1 літр
  • Консервоване м'ясо краба - 200 грам
  • Огірок - 5 штук
  • Яйця - 5 штук
1
Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть від шкаралупи.
2
Картопля очистіть, наріжте кубиками і відваріть в підсоленій воді до напівготовності, потім остудіть в тому ж відварі.
3
М'ясо краба наріжте на невеликі шматки.
4
Огірки наріжте кубиками, редиску - тонкими кружальцями, а білки яєць подрібніть кубиком. Складіть все у каструлю до картоплі.
5
У каструлю додайте краба, подрібнену цибулю, налийте кисле молоко, приправте сіллю і перцем і приберіть в холод на 2 годину.

Схожі рецепти