Окрошка
(покроковий рецепт з фото)
Яке літо обходиться без холодних супів? Ви маєте рацію, жодне! Сьогодні я розповім вам, як приготувати окрошку по зовсім банального, а навіть вишуканому рецептом. Вам обов'язково сподобається.
Така окрошка, напевно потрапить, кожному, т. До. Виходить по істині смачною і вишуканою. Якщо вдома не виявилося краба, не впадай у відчай, додайте крабові палички. Також ви можете додати замість кислого молока квас, тільки не використовуйте картопляний відвар.
Окрошку на квасі подавайте зі сметаною або майонезом.
Смачного!
- Редис - 10-12 штук
- Картопля - 2 штуки
- Чорний перець мелений і сіль - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кисле молоко - 1 літр
- Консервоване м'ясо краба - 200 грам
- Огірок - 5 штук
- Яйця - 5 штук
1
Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть від шкаралупи.
2
Картопля очистіть, наріжте кубиками і відваріть в підсоленій воді до напівготовності, потім остудіть в тому ж відварі.
3
М'ясо краба наріжте на невеликі шматки.
4
Огірки наріжте кубиками, редиску - тонкими кружальцями, а білки яєць подрібніть кубиком. Складіть все у каструлю до картоплі.
5
У каструлю додайте краба, подрібнену цибулю, налийте кисле молоко, приправте сіллю і перцем і приберіть в холод на 2 годину.