Окрошка з кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
У жарку пору року їсти не дуже хочеться, але така окрошка з кальмарами доведеться вам до душі, адже вона добре нормалізує температуру тіла. Таке блюдо дуже ситне завдяки кальмарам і овочам.
Так як ніхто не в силах заборонити нам експериментувати з рецептами, розповім вам, як приготувати окрошку з кальмарами - дуже легкий і освіжаючий супчик! Замість кальмарів ви можете використовувати рибу, мідії і інші морепродукти. Дуже важливо: сметану необхідно додавати перед тим, як в окрошку вливається рідина. Так суп виходить більш смачним, а сметана однорідно розподіляється в рідині. Ви можете використовувати бульйон або воду.
- Картопля - 1 штука
- Яйце - 1 штука (зварене круто)
- Огірок свіжий - 1 штука
- Кальмар відвареної - 1 штука
- Крем - 50 грам
- Зелень - 1 пучок
- Лимонний сік - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Всі овочі необхідно нарізати кубиками однакового розміру. Так само наріжте кальмари і яйце. Дрібно наріжте зелень (це може бути петрушка, кріп, базилік).
2. З'єднайте овочі, кальмар, яйце і зелень. Додайте сметану і сіль, ретельно все перемішайте.
3. Потім невеликими порціями додайте воду і доведіть суп до необхідної консистенції. Окрошка готова, смачного!