Рецепт Nudli фото

Nudli
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Гриби , Локшина , Шиітаке
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати Нудл в домашніх умовах. Хто не знає, nudli - це така скляна азіатська локшина, яка робиться з рисової муки. Спробуйте, дуже смачно виходить, рекомендую!

Опис приготування:

Особисто мені цей рецепт приготування Нудл дуже подобається, тому я вирішила поділитися ним з вами. Це ситне, смачне і дуже ароматне, пікантне блюдо, яке особливо сильно сподобається любителям гостренького! Ваші домочадці точно ще такого не їли, порадуйте їх!

  • Nudli - 250 грам
  • Цибуля зелена - 50 грам
  • Перець чилі - 20 грам (у мене один стручок)
  • Часник - 5 зубчиків
  • Петрушка - 0.3 пучка
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Кунжут обсмажений - 2-3 чайних ложок
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Крем - 3 Ст. Ложки
Nudli - фото крок 1
1. Відваримо локшину, як зазначено на упаковці, потім промиємо холодною водою. Це потрібно для того, щоб макарони не злипалися між собою.
Nudli - фото крок 2
2. Окремо змішаємо масло, соєвий соус, цукор, спеції, петрушку і сметану, перемішаємо і на маленькому вогні протушкувати до кипіння. Далі просто опускаємо Нудл в цей соус і тушкуємо разом, додавши стручок червоного перцю.
Nudli - фото крок 3
3. Ну, от і все! При подачі посипаємо блюдо зверху подрібненою зеленню, часником і обсмаженою кунжутом!

Схожі рецепти