Картопля з грибами опеньками смажена
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт приготування картоплі з грибами опеньками смаженої. Блюдо виходить не просто ситним, але дуже смачним, а за рахунок грибочків і ароматним. Ідеально на обід або вечерю.
Картоплю смажити можна по-різному: і з м'ясом, і з грибами, навіть з овочами. Якщо у вас під рукою опиняться опеньки - пропоную посмажити картоплю з ними. Гриби можуть бути свіжими або замороженими. Для насиченості смаку можна додати бекону або трохи свининки. Якщо не очікуєте гостей - то непогано і часничку додати. Дивимося рецепт.
- Бекон - 150 грам
- Гриби - 300-400 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Олія - За смаком
- Спеції - За смаком
Для початку поріжте кубиками бекон і обсмажте.
Додайте приправ і власне гриби. Накрийте кришкою і зменшіть вогонь.
Тим часом ріжемо картоплю і цибулю.
Гриби і бекон уже добре протушкувати.
Додаємо картоплю і знову накриваємо кришкою.
Коли картопля майже готовий, додайте ще приправ, сіль і перець.
Потім цибулю.
Перемішайте, накрийте кришкою і смажте до готовності.
Наша картопля з грибами опеньками смажена готова! Можете прикрасити зеленню перед подачею. Смачного!
Наша картопля з грибами опеньками смажена готова! Можете прикрасити зеленню перед подачею. Смачного!