Рецепт Картопля з грибами опеньками смажена фото

Картопля з грибами опеньками смажена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Овочі , Картопля , Гриби , Опеньки
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Перед вами простий рецепт приготування картоплі з грибами опеньками смаженої. Блюдо виходить не просто ситним, але дуже смачним, а за рахунок грибочків і ароматним. Ідеально на обід або вечерю.

Опис приготування:

Картоплю смажити можна по-різному: і з м'ясом, і з грибами, навіть з овочами. Якщо у вас під рукою опиняться опеньки - пропоную посмажити картоплю з ними. Гриби можуть бути свіжими або замороженими. Для насиченості смаку можна додати бекону або трохи свининки. Якщо не очікуєте гостей - то непогано і часничку додати. Дивимося рецепт.

  • Бекон - 150 грам
  • Гриби - 300-400 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Олія - За смаком
  • Спеції - За смаком
картопля з грибами опеньками смажена - фото крок 1
Для початку поріжте кубиками бекон і обсмажте.
картопля з грибами опеньками смажена - фото крок 2
Додайте приправ і власне гриби. Накрийте кришкою і зменшіть вогонь.
картопля з грибами опеньками смажена - фото крок 3
Тим часом ріжемо картоплю і цибулю.
картопля з грибами опеньками смажена - фото крок 4
Гриби і бекон уже добре протушкувати.
картопля з грибами опеньками смажена - фото крок 5
Додаємо картоплю і знову накриваємо кришкою.
картопля з грибами опеньками смажена - фото крок 6
Коли картопля майже готовий, додайте ще приправ, сіль і перець.
картопля з грибами опеньками смажена - фото крок 7
Потім цибулю.
картопля з грибами опеньками смажена - фото крок 8
Перемішайте, накрийте кришкою і смажте до готовності.
Наша картопля з грибами опеньками смажена готова! Можете прикрасити зеленню перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти