Рецепт Новорічні рулетики фото

Новорічні рулетики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Ягоди , Гриби , Печериці , Брусниця
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На швидку руку , На святковий стіл , Новий рік
Соуси , До м'яса , Роли
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

На новорічний стіл хочеться приготувати щось оригінальне і особливо смачне, тому розповім, як приготувати новорічні рулетики - красиву і ситну закуску у вигляді ялинок з брусничним соусом!

Опис приготування:

Будь-яке блюдо, яке можна подати у вигляді ялинки, ідеально підходить для новорічного столу, і рулетики з м'яса - не виняток! Такі рулетики можна з легкістю прикрасити за допомогою огірка і моркви, вирізавши з них ялинку. Рекомендую вам приготувати брусничний соус для такої страви - він зробить його ще красивішим і додасть приємний ягідний аромат. Незважаючи на те, що м'ясні рулетики є класичною закускою, такі рулетики стануть справжньою окрасою вашого новорічного столу!

  • Свинина - 400 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Брусниця - 300 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло для смаження - 1/3 склянки
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Розмарин - За смаком
новорічні рулетики - фото крок 1
1. Цибуля наріжте дрібними кубиками і обсмажте на олії до напівпрозорості. Додайте до нього дрібно нарізані печериці і обсмажте до золотистого кольору, посоливши в кінці приготування.
новорічні рулетики - фото крок 2
2. М'ясо наріжте на тонкі смужки, злегка відбийте його, сіль і poperčite. Потім на шматочок м'яса викладіть начинку з грибів і цибулі, посипте її подрібненими горіхами і загорніть рулетом, закріпивши кінець зубочисткою.
новорічні рулетики - фото крок 3
3. Запікайте рулетики в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин. Приготуйте соус: брусницю змішайте з цукром, водою, чорним меленим перцем і розмарином. Надішліть на середній вогонь і варіть, поки ягоди не стануть м'якими.
новорічні рулетики - фото крок 4
4. Для прикраси візьміть огірок і наріжте його на тонкі довгі смужки (за допомогою Овочечистка). Моркву наріжте на товсті кружечки і виріжте з них зірочки.
новорічні рулетики - фото крок 5
5. Зберіть ялинки і встановіть їх на роли з м'яса. Подавайте з соусом. Смачного!

Схожі рецепти