Рецепт Мус ананасовий фото

Мус ананасовий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Сир , Ананас , Маскарпоне
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Десерти , Мус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Дуже смачний і ніжний десерт - ананасовий мус - готується швидко і легко. Він стане відмінним завершенням романтичної вечері, тому варто навчитися його готувати.

Опис приготування:

Цей смачний десерт для дітей і дорослих готується з консервованого ананаса. І ще: мус з ананаса - це відмінний засіб втамувати голод і не набрати зайві кілограми.

  • Ананас в сиропі - 1 штука (консерви, банку)
  • Желатин в листах - 6 грам
  • Маскарпоне - 250 грам
  • Вершки збиті - 250 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Ванілін - 1 штука (пакетик)
мус ананасовий - фото крок 1
1. Замочіть листи желатину в холодній воді.
мус ананасовий - фото крок 2
2. 5 скибочок консервованого ананаса покладіть у високу вузьку ємність.
мус ананасовий - фото крок 3
3. Подрібніть їх занурювальним міксером.
мус ананасовий - фото крок 4
4. Ще 5 скибочок ананаса дрібно наріжте.
мус ананасовий - фото крок 5
5. У мисці збийте маскарпоне, цукрову пудру і ванілін, додавши частину збитих вершків.
мус ананасовий - фото крок 6
6. З'єднайте подрібнений ананас з збитою сирної сумішшю і дрібно нарізаним ананасом.
мус ананасовий - фото крок 7
7. Закип'ятіть ананасовий сік з банки, щоб його обсяг став менше в 2 рази, і розчиніть в гарячому соку розмочений і віджатий желатин.
мус ананасовий - фото крок 8
8. Влийте розчинений желатин в миску з ананасово-сирної сумішшю, перемішайте.
мус ананасовий - фото крок 9
9. Додайте збиті вершки, перемішайте.
мус ананасовий - фото крок 10
10. Викладіть мус в чашки, прикрасьте шматочками ананаса і поставте в холодильник до подачі на стіл.

Схожі рецепти