Рецепт Морський окунь на салаті фото

Морський окунь на салаті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Фрукти, Зелень, Апельсин, Петрушка, Цибуля, Морський окунь, Фенхель
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Салати

Для мене з'єднання обсмаженої риби зі свіжим салатом здавалося дивним. Смаки зовсім поєднуються, так я думала, до того, як спробувала це блюдо. Тут все вийшло смачно і оригінально.

Я розповім вам про те, як приготувати морського окуня на салаті з фенхеля і апельсинів. Незважаючи на незвичайні інгредієнти і такий же зовнішній вигляд, рецепт простий. Він підійде для романтичної зустрічі або невеликого свята. Свіжий і в цей же час ситний варіант сподобається тим, хто шукає нові поєднання смаків.

  • Фенхель - 1 штука
  • Апельсин - 2 штуки
  • Філе морського окуня - 750 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 0, 25 штуки
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Винний білий оцет - 1, 5 чайних ложки
  • Насіння фенхелю - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
морський окунь на салаті - фото крок 1
1. Фенхель наріжте тонкими півкільцями.
морський окунь на салаті - фото крок 2
2. Апельсин очистіть від шкірки і плівок. Петрушку дрібно нарубати. Лук подрібніть. Все з'єднайте. Додайте ложку масла, оцет, сіль, насіння фенхелю і перець.
морський окунь на салаті - фото крок 3
3. Рибу розділіть на 2 рівні частини. Повапните філе сіллю і перцем. Розігрійте оливкову олію. Обсмажте рибу з обох сторін протягом 3-х хвилин. Потім додайте вершкове масло. Повапните їм рибу, обсмажуючи її ще 1, 5 хвилини.
морський окунь на салаті - фото крок 4
4. Викладіть салат на тарілки. Зверху розмістіть окуня. Прикрасьте блюдо гілочкою фенхелю. Смачного!

Схожі рецепти