Рецепт Морський окунь на салаті фото

Морський окунь на салаті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Зелень , Апельсин , Петрушка , Цибуля , Морський окунь , Фенхель
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Для мене з'єднання обсмаженої риби зі свіжим салатом здавалося дивним. Смаки зовсім поєднуються, так я думала, до того, як спробувала це блюдо. Тут все вийшло смачно і оригінально.

Опис приготування:

Я розповім вам про те, як приготувати морського окуня на салаті з фенхеля і апельсинів. Незважаючи на незвичайні інгредієнти і такий же зовнішній вигляд, рецепт простий. Він підійде для романтичної зустрічі або невеликого свята. Свіжий і в цей же час ситний варіант сподобається тим, хто шукає нові поєднання смаків.

  • Фенхель - 1 штука
  • Апельсин - 2 штуки
  • Філе морського окуня - 750 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 0, 25 штуки
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Винний білий оцет - 1, 5 чайних ложки
  • Насіння фенхелю - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
морський окунь на салаті - фото крок 1
1. Фенхель наріжте тонкими півкільцями.
морський окунь на салаті - фото крок 2
2. Апельсин очистіть від шкірки і плівок. Петрушку дрібно нарубати. Лук подрібніть. Все з'єднайте. Додайте ложку масла, оцет, сіль, насіння фенхелю і перець.
морський окунь на салаті - фото крок 3
3. Рибу розділіть на 2 рівні частини. Повапните філе сіллю і перцем. Розігрійте оливкову олію. Обсмажте рибу з обох сторін протягом 3-х хвилин. Потім додайте вершкове масло. Повапните їм рибу, обсмажуючи її ще 1, 5 хвилини.
морський окунь на салаті - фото крок 4
4. Викладіть салат на тарілки. Зверху розмістіть окуня. Прикрасьте блюдо гілочкою фенхелю. Смачного!

Схожі рецепти