Рецепт Морква в томаті фото

Морква в томаті
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Помідор , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , Корисний обід
Соуси
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам приготувати морква в томаті в домашніх умовах. Універсальна закуска - і на бутерброди, і як заправка до перших страв, і як соус до гарнірів. Та ще й дуже смачно, корисно і швидко!

Опис приготування:

До вашої уваги - рецепт приготування моркви в томаті, відмінного варіанту зберегти овочі на зиму. А взимку можна таку закуску використовувати як окремо як соус або закуски, так і при приготуванні маринадів, перших страв і т.Д. Вам сподобається!

Як приготувати морква в томаті:

1. Для початку морква, помідори і часник моєму і чистимо.

2. Подрібнюємо морква на тертці для корейської моркви, або ж в блендері. Пассируем на рослинній олії в глибокій сковороді 5 хвилин.

3. Тим часом помідори подрібнити в пюре будь-яким доступним вам способом, - пропустіть через м'ясорубку, або надішліть в блендер. Краще шкірку при цьому знімати.

4. Коли морквина вже підрум'яниться, додаємо томатне пюре і роздавлений часник. Додаємо сіль, цукор і спеції. Тушкуємо під кришкою 20 хвилин.

5. Тепер вливаємо оцет, і тушкуємо ще пару хвилин. Знімаємо з вогню і перекладаємо в стерильні баночки. Відразу ж і закочує.

Готово! Я сподіваюся, цей простий рецепт моркви в томаті вам припаде до смаку. Хай щастить!


  • Морква - 2 кілограма
  • Помідори - 1 кілограм
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець горошком - 10 штук
До вашої уваги - рецепт приготування моркви в томаті, відмінного варіанту зберегти овочі на зиму. А взимку можна таку закуску використовувати як окремо як соус або закуски, так і при приготуванні маринадів, перших страв і т.Д. Вам сподобається!

Як приготувати морква в томаті:

1. Для початку морква, помідори і часник моєму і чистимо.

2. Подрібнюємо морква на тертці для корейської моркви, або ж в блендері. Пассируем на рослинній олії в глибокій сковороді 5 хвилин.

3. Тим часом помідори подрібнити в пюре будь-яким доступним вам способом, - пропустіть через м'ясорубку, або надішліть в блендер. Краще шкірку при цьому знімати.

4. Коли морквина вже підрум'яниться, додаємо томатне пюре і роздавлений часник. Додаємо сіль, цукор і спеції. Тушкуємо під кришкою 20 хвилин.

5. Тепер вливаємо оцет, і тушкуємо ще пару хвилин. Знімаємо з вогню і перекладаємо в стерильні баночки. Відразу ж і закочує.

Готово! Я сподіваюся, цей простий рецепт моркви в томаті вам припаде до смаку. Хай щастить!

Схожі рецепти