Рецепт Мітлоф з кетчупом фото

Мітлоф з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Насичений і дуже апетитний м'ясний пиріг рекомендую вам спробувати. Нескладний процес і приголомшливий результат робить рецепт обов'язковим для проби. Запам'ятовуйте і повторіть в домашніх умовах!

Покажу, як приготувати "мітлоф" з кетчупом. Обов'язково в основу раджу додати овочі за смаком, а при бажанні також оливки, наприклад. Кетчуп надає не тільки смак, але і приголомшливу корочку. Такий пиріг можна подавати до столу з будь-яким гарніром або салатом.

  • Цибулина - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Кетчуп - 85 грам
  • Фарш м'ясний - 750 грам
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
мітлоф з кетчупом - фото крок 1
1. Цибулину, селера, морква і часник дрібно наріжте. На сковороді розігрійте олію. Викладіть нарізані овочі і обсмажте до м'якості, помішуючи.
мітлоф з кетчупом - фото крок 2
2. Зніміть з вогню і з'єднайте з фаршем. Додайте спеції, зелень, яйця, панірувальні сухарі. Все ретельно перемішайте.
мітлоф з кетчупом - фото крок 3
3. Викладіть у форму, трохи змастивши її маслом, розрівняйте.
мітлоф з кетчупом - фото крок 4
4. Змастіть верх кетчупом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 45.
мітлоф з кетчупом - фото крок 5
5. Мітлоф з кетчупом готовий. Смачного!

Схожі рецепти