Мітлоф з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Насичений і дуже апетитний м'ясний пиріг рекомендую вам спробувати. Нескладний процес і приголомшливий результат робить рецепт обов'язковим для проби. Запам'ятовуйте і повторіть в домашніх умовах!
Покажу, як приготувати "мітлоф" з кетчупом. Обов'язково в основу раджу додати овочі за смаком, а при бажанні також оливки, наприклад. Кетчуп надає не тільки смак, але і приголомшливу корочку. Такий пиріг можна подавати до столу з будь-яким гарніром або салатом.
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Кетчуп - 85 грам
- Фарш м'ясний - 750 грам
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
1. Цибулину, селера, морква і часник дрібно наріжте. На сковороді розігрійте олію. Викладіть нарізані овочі і обсмажте до м'якості, помішуючи.
2. Зніміть з вогню і з'єднайте з фаршем. Додайте спеції, зелень, яйця, панірувальні сухарі. Все ретельно перемішайте.
3. Викладіть у форму, трохи змастивши її маслом, розрівняйте.
4. Змастіть верх кетчупом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 45.
5. Мітлоф з кетчупом готовий. Смачного!