Рецепт Міні-голубці по-азійському фото

Міні-голубці по-азійському
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою, Голубці

Міні-голубці по-азійському можна готувати кожен день, так як для цього потрібно мінімум часу і зусиль! Такі голубці дуже добре підійдуть як ситного і швидкого перекушування на роботі.

Іноді дуже хочеться приготувати традиційне блюдо в спрощеному варіанті. Саме для такого випадку пропоную вам дізнатися, як приготувати міні-голубці по-азійському, які стануть чудовою альтернативою всім знайомим голубців. Готуються вони дуже швидко і просто, що робить голубці по-азійському знахідкою для ланч-боксу. Ви можете додати в фарш будь-які спеції і трави, наприклад, базилік або прованські трави.

  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Лук подрібнений - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Свіжий імбир - 1/2 чайних ложки
  • Сушений часник - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
міні-голубці по-азійському - фото крок 1
1. Для початку підготуйте капусту. Для цього опустіть окремі листя капусти в киплячу воду і дайте їй знову закипіти. Потримайте їх у воді приблизно 20 секунд, щоб вони стали м'якими.
міні-голубці по-азійському - фото крок 2
2. Підготуйте начинку: в фарш додайте сіль, чорний перець, сушений часник, соєвий соус, натертий свіжий імбир і дрібно нарізану цибулю. Добре перемішайте начинку.
міні-голубці по-азійському - фото крок 3
3. Сформуйте з фаршу невеликі тефтелі, змочивши руки водою. Загорніть тефтелі в м'які листя капусти, відрізавши тверді частини.
міні-голубці по-азійському - фото крок 4
4. У каструлю помістіть друшляк і налийте стільки води, щоб вона не стосувалася його. Потім викладіть на друшляк голубці і готуйте 15-20 хвилин до готовності фаршу. Можна використовувати пароварку. Смачного!

Схожі рецепти