Міні-голубці по-азійському
(покроковий рецепт з фото)
Міні-голубці по-азійському можна готувати кожен день, так як для цього потрібно мінімум часу і зусиль! Такі голубці дуже добре підійдуть як ситного і швидкого перекушування на роботі.
Іноді дуже хочеться приготувати традиційне блюдо в спрощеному варіанті. Саме для такого випадку пропоную вам дізнатися, як приготувати міні-голубці по-азійському, які стануть чудовою альтернативою всім знайомим голубців. Готуються вони дуже швидко і просто, що робить голубці по-азійському знахідкою для ланч-боксу. Ви можете додати в фарш будь-які спеції і трави, наприклад, базилік або прованські трави.
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Пекінська капуста - 1 штука
- Лук подрібнений - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Свіжий імбир - 1/2 чайних ложки
- Сушений часник - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
1. Для початку підготуйте капусту. Для цього опустіть окремі листя капусти в киплячу воду і дайте їй знову закипіти. Потримайте їх у воді приблизно 20 секунд, щоб вони стали м'якими.
2. Підготуйте начинку: в фарш додайте сіль, чорний перець, сушений часник, соєвий соус, натертий свіжий імбир і дрібно нарізану цибулю. Добре перемішайте начинку.
3. Сформуйте з фаршу невеликі тефтелі, змочивши руки водою. Загорніть тефтелі в м'які листя капусти, відрізавши тверді частини.
4. У каструлю помістіть друшляк і налийте стільки води, щоб вона не стосувалася його. Потім викладіть на друшляк голубці і готуйте 15-20 хвилин до готовності фаршу. Можна використовувати пароварку. Смачного!