Рецепт Мигдальний кекс з виноградом фото

Мигдальний кекс з виноградом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Кекси

Мигдальний кекс - це любов з першого шматочка! Він виходить трохи вологим, соковитим, прям тане в роті. Побалуйте себе і близьких ніжною, ароматної випічкою з чашкою свіжозвареної кави або чаю!

Кекс з горіховою борошном, безумовно, відноситься до розряду вишуканої випічки. Ніжне післясмак мигдалю, Еле ulovimиy смак марципану… Я пропоную урізноманітнити кекс виноградом і настійно раджу брати білий, без кісточок. Темний виноград забарвить тісто, що зробить випічку не такий апетитною.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно пшеничне в / сорт - 150 грам
  • Борошно мигдальна - 100 грам
  • Яйця - 2 грами
  • Мигдальний лікер - 1 Ст. Ложка
  • Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Виноград - 100 грам
мигдальний кекс з виноградом - фото крок 1
Розм'якшене масло збийте з цукром і ванільним екстрактом білого.
мигдальний кекс з виноградом - фото крок 2
По одному вбийте яйця, ретельно збиваючи кожне. Додайте лікер і знову збийте.
мигдальний кекс з виноградом - фото крок 3
Просійте пшеничну муку з сіллю і розпушувачем, додайте мигдальне борошно і введіть в яєчно-масляний суміш. На низьких оборотах міксера замісити тісто.
мигдальний кекс з виноградом - фото крок 4
Додайте половину промитого і обсушену винограду, акуратно вмішати в тісто лопаткою.
мигдальний кекс з виноградом - фото крок 5
Перекладіть тісто в форму для кексу і розкладіть залишок винограду зверху, трохи вдавлюючи ягоди в тісто.
мигдальний кекс з виноградом - фото крок 6
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин. Готовий кекс вийміть з форми і повністю остудіть на решітці.
мигдальний кекс з виноградом - фото крок 7
Перед подачею присипте кекс цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти