Мідії в білому вині
(покроковий рецепт з фото)
Екзотичне, оригінальне і яскраве блюдо не залишить байдужим жодного гурмана! хочете здивувати? Тоді цей рецепт саме для вас.
Ламаєте голову над тим як приготувати мідії в білому вині, щоб було смачно, красиво і не дуже дорого? Тоді цей рецепт підійде вам як ніякий інший!
Я обожнюю готувати морепродукти, вони корисні, дуже смачні і дуже добре можуть урізноманітнити раціон.
Є один маленький рада: при готуванні морепродуктів обов'язково включайте витяжку або відкривайте вікно, тому що неприємний запах приготування мідій буде не кращим антуражем для вживання їжі!
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибулина фенхеля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Мідії - 0, 5 кілограма (очищених)
- Половинки помідорів чері - 250 мілілітрів
- Біле вино - 0, 5 L
- Петрушка нарізана - 1/4 склянки
1
Отже, почнемо. Застеляємо деко пергаментом. Далі беремо дрібно нарізаний фенхель, злегка скроплюємо оливковою олією, перекладаємо на деко і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці.
2
Запікаємо фенхель близько 25 хвилин.
Потім нагріваємо оливкова олія, додаємо часник, збільшуючи температуру, і помішувати, поки він не стане світло-коричневим (близько 1-2 хвилин).
Потім нагріваємо оливкова олія, додаємо часник, збільшуючи температуру, і помішувати, поки він не стане світло-коричневим (близько 1-2 хвилин).
3
Додаємо наш фенхель, мідії, чері і заливаємо все вином. Доводимо всю масу до кипіння, накривши кришкою. Варимо, поки мідії не відчиняться (близько 3-5 хвилин).
4
За кілька хвилин до закінчення готування додаємо для пікантності петрушку і наше страва готова!
Смачного!
Смачного!