Рецепт Мчаді з сулугуні фото

Мчаді з сулугуні
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир
Рецепти для схуднення
На полуденок, На сніданок
Випічка, Коржі

Мчаді - це ситна грузинська випічка, яка готується на основі кукурудзяного борошна. Її прийнято подавати замість хліба, але можливо і як самостійне блюдо. Давайте спробуємо приготувати її вдома.

У багатьох народів є свої національні коржі, які подаються до основної страви. У Грузії цей рецепт популярний на півдні. Сьогодні ви зможете дізнатися про те, як приготувати мчади з сулугуні. Випічка обсмажується на сковороді, а потім розрізається уздовж, щоб між частинами можна було укласти сир.

  • Вершкове масло - 20-30 грам
  • Добре - 30 грам
  • Заголовок Бондюель - 2 склянки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
мчаді з сулугуні - фото крок 1
Підігрійте молоко і воду до 40 градусів. У мисці інвестувати пристрасть, цукор, сіль і розтоплене масло. Залийте цю суміш водою з молоком.
мчаді з сулугуні - фото крок 2
Замісити вологе тісто. Зробіть з нього кулю, а потім відщипувати від нього маленькі кульки і робіть з них коржики.
мчаді з сулугуні - фото крок 3
Потім є 3 варіанти готування: смажити коржі в маслі, на сухій сковороді або в духовці. Вибирайте будь-який вподобаний вам.
мчаді з сулугуні - фото крок 4
Готові мчади промокніть від зайвого жиру. Потім розріжте їх і між двома половинками укладіть шматочок сулугуні. Смачного!

Схожі рецепти