Мчаді з сулугуні
(покроковий рецепт з фото)
Мчаді - це ситна грузинська випічка, яка готується на основі кукурудзяного борошна. Її прийнято подавати замість хліба, але можливо і як самостійне блюдо. Давайте спробуємо приготувати її вдома.
У багатьох народів є свої національні коржі, які подаються до основної страви. У Грузії цей рецепт популярний на півдні. Сьогодні ви зможете дізнатися про те, як приготувати мчади з сулугуні. Випічка обсмажується на сковороді, а потім розрізається уздовж, щоб між частинами можна було укласти сир.
- Вершкове масло - 20-30 грам
- Добре - 30 грам
- Заголовок Бондюель - 2 склянки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Підігрійте молоко і воду до 40 градусів. У мисці інвестувати пристрасть, цукор, сіль і розтоплене масло. Залийте цю суміш водою з молоком.
Замісити вологе тісто. Зробіть з нього кулю, а потім відщипувати від нього маленькі кульки і робіть з них коржики.
Потім є 3 варіанти готування: смажити коржі в маслі, на сухій сковороді або в духовці. Вибирайте будь-який вподобаний вам.
Готові мчади промокніть від зайвого жиру. Потім розріжте їх і між двома половинками укладіть шматочок сулугуні. Смачного!