Рецепт Маринований тофу фото

Маринований тофу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тофу
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Я люблю тофу за його універсальність. Сам по собі він позбавлений смаку, але з нього можна приготувати сотню скоєно різних страв. У цьому рецепті я розповім, як приготувати маринований тофу.

Опис приготування:

Для цього рецепта вибирайте тофу щільний по текстурі, щоб не розвалювався, коли його нарізати. Оцет можна замінити на лимонний сік. Всі спеції підбирайте на свій смак, тофу поєднується майже з чим завгодно. Виходить такий веганські аналог сиру фети. Маринований тофу просто створений для приготування салатів зі свіжих овочів і зелені!

  • Тофу - 350 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Оцет яблучний - 50 мілілітрів
  • Перець духмяний - 5 штук
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Італійські трави - 1/2 Ст. Ложки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
маринований тофу - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
маринований тофу - фото крок 2
Тофу наріжте на кубики середнього розміру.
маринований тофу - фото крок 3
На дно банки викладіть італійські трави, часник пластинами і перець горошком.
маринований тофу - фото крок 4
Щільно наповніть банку кубиками тофу.
маринований тофу - фото крок 5
У каструлі з'єднайте воду, олія, оцет, сіль і цукор, доведіть суміш до кипіння. Залийте цим маринадом тофу, закрийте банку і залиште на ніч.
маринований тофу - фото крок 6
Маринований тофу готовий, смачного!

Схожі рецепти