Рецепт Маринована цибуля фото

Маринована цибуля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цибуля , Ріпчаста цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.

Маринована цибуля - відмінне доповнення до шашлику, запеченого м'яса, бутербродам, shaurme. Маринується він протягом 10-15 хвилин. При цьому, велика частина часу йде на те, щоб його порізати.

Опис приготування:

Маринована цибуля - не такий гострий, як свіжий. Маринад робить свою справу і цибулю стає солодким, м'яким, без характерного різкого запаху. Для приготування маринованої цибулі можна використовувати як фіолетовий, так і білий ріпчаста цибуля. Це вже на ваш розсуд. За смаковими якості вони не дуже відрізняються.

Отже, як приготувати мариновану цибулю?

1. Цибулю очистіть, наріжте півкільцями і викладіть в миску.

2. В нарізану цибулю додайте цукор і трохи солі.

3. Воду доведіть до кипіння (вона повинна повністю покривати цибулю) і залийте нарізану цибулю.

4. Додайте в воду оцет, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.

5. Виберіть цибулю з води і додайте до свого улюбленого блюда.

Маринована цибуля готовий!

Лук можна маринувати і"по-сухому" . Рецепт приготування такого лука такий же, як і зазначений вище, тільки воду додавати не треба. Нарізану півкільцями цибулю пом'яти руками, додати цукор, сіль і оцет і дати настоятися хвилин 20-25.

Смачного!

  • Цибулина - 5 штук
  • Оцет 9-проц. - 50 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Цукор - 1-2 чайних ложок
Маринована цибуля - не такий гострий, як свіжий. Маринад робить свою справу і цибулю стає солодким, м'яким, без характерного різкого запаху. Для приготування маринованої цибулі можна використовувати як фіолетовий, так і білий ріпчаста цибуля. Це вже на ваш розсуд. За смаковими якості вони не дуже відрізняються.

Отже, як приготувати мариновану цибулю?

1. Цибулю очистіть, наріжте півкільцями і викладіть в миску.

2. В нарізану цибулю додайте цукор і трохи солі.

3. Воду доведіть до кипіння (вона повинна повністю покривати цибулю) і залийте нарізану цибулю.

4. Додайте в воду оцет, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.

5. Виберіть цибулю з води і додайте до свого улюбленого блюда.

Маринована цибуля готовий!

Лук можна маринувати і"по-сухому" . Рецепт приготування такого лука такий же, як і зазначений вище, тільки воду додавати не треба. Нарізану півкільцями цибулю пом'яти руками, додати цукор, сіль і оцет і дати настоятися хвилин 20-25.

Смачного!

Схожі рецепти