Маринад з кефіру для свинини
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися своїм улюбленим рецептом приготування маринаду з кефіру для свинини. Такий маринад по-перше, доступний і бюджетний, а по-друге, м'ясо виходить просто дивно ніжним!
Для всіх любителів усіляких соусів і закусок хотіла б поділитися цим простим рецептом маринаду з кефіру для свинини. Вже вони-то то явно помітять, які трансформації відбуваються з м'ясом! Якщо такий кефірний маринад використовувати для яловичини - вона вийде не такою жорсткою, як це буває. А зі свининою - навпаки, кефір якимось чином прибираємо надлишки жиру. Залишається тільки насичений смак м'яса, яке при цьому залишається м'яким і ніжним! словом, цей маринад з кефіру для свинини в домашніх умовах - справжня знахідка для мене!
- Свинина - 2 кілограма
- Кефір - 0.5 L
- Базилік - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Сам по собі рецепт маринаду гранично простий. М'ясо ріжемо порційними шматочками, заливаємо кефіром, додамо подрібнений базилік і спеції. Але сіль не додаємо!
2. Перемішати і залишити маринуватися хоча б на 4 годину.
3. А тепер м'ясо нанизуємо на шампури, і смажимо шашлик, як зазвичай. Тепер уже можна посолити.
4. Смачного!