Рецепт Маринад для скумбрії фото

Маринад для скумбрії
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу

Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Розповім простий рецепт, як приготувати маринад для скумбрії.

Скумбрія - це дешева і смачна риба, що містить необхідні нам вітаміни. Дуже часто її запікають на грилі. У магазинах продають мариновану рибку, проте, мені більше подобається зробити все самому. Зберігайте рибу в холодильнику в контейнері з щільною кришкою і подавайте в холодному вигляді.

  • Філе скумбрії - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сухе біле вино - 160 мілілітрів
  • Білий винний оцет - 60 мілілітрів
  • Петрушка свіжа - 3 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Лимон - За смаком
маринад для скумбрії - фото крок 1
1. Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть цибулю.
маринад для скумбрії - фото крок 2
2. Обсмажуйте цибулину до золотистого кольору.
маринад для скумбрії - фото крок 3
3. Влийте в сковороду до золотистої цибулі біле сухе вино.
маринад для скумбрії - фото крок 4
4. Слідом за вином додайте винний оцет.
маринад для скумбрії - фото крок 5
5. Викладіть в сковороду лавровий лист і доведіть її вміст до кипіння.
маринад для скумбрії - фото крок 6
6. Після закипання зменшіть вогонь і готуйте 5-7 хвилин.
маринад для скумбрії - фото крок 7
7. Тим часом вимийте рибне філе і витріть його серветками, наріжте невеликими шматочками.
маринад для скумбрії - фото крок 8
8. З усіх боків трохи поперчіть і посоліть рибку.
маринад для скумбрії - фото крок 9
9. У контейнер викладіть більшу частину цибулі зі сковороди, розподіліть поверх скумбрію.
маринад для скумбрії - фото крок 10
10. Додайте весь вміст сковороди поверх риби.
маринад для скумбрії - фото крок 11
11. Дрібно наріжте петрушку і посипте нею рибку. Залиште до охолодження, потім накрийте кришкою і струсіть рибу, надішліть її на 1 добу в холодильник.
маринад для скумбрії - фото крок 12
12. Перед подачею на стіл дістаньте рибу з холодильника і полийте лимонним соком або покладіть часточки лимона.

Схожі рецепти