Маринад для шашлику з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Маринад для шашлику з цибулею - найзвичніший і прийнятний для багатьох. Лук і м'ясо - Солодка парочка, якщо, звичайно, їх можна назвати "солодкими" . Пропоную вам познайомитися з рецептом маринаду.
Впевнена, з цим рецептом знайомі багато. Адже це класика жанру - цибуля, оцет і улюблені спеції. Можна використовувати готову приправу для шашлику, а можна взяти сушений орегано, чорний і червоний перець. До речі, оцет я раджу використовувати не столовий, а яблучний або винний, у нього більш багатий смак, в результаті чого м'ясо виходить традиційно соковитим і дуже ароматним.
- Свинина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Приправа - За смаком (для шашлику)
- Оцет яблучний - 80 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо промийте та висушіть.
Поріжте м'ясо на шматки середнього розміру. Я не люблю різати занадто крупно, тому що потім треба більше часу для прожарювання, та й маринувати доведеться довше.
Лук поріжте кільцями або півкільцями, якщо не смажите його разом з м'ясом.
Змішайте м'ясо, цибуля, приправу для шашлику, сіль і оцет.
Добре все перемішайте і відправте в холодильник мінімум на 2 годину, краще замаринувати м'ясо з вечора, тоді воно вийде більш ніжним.
Коли вугілля на мангалі будуть готові, нанизати м'ясо на шампури, якщо любите смажену цибулю, то між шматками м'яса нанизати і його.
Смажте м'ясо до готовності.
Смачного!