Рецепт Маринад для шашлику з цибулею фото

Маринад для шашлику з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Цибуля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Шашлик, Маринади

Маринад для шашлику з цибулею - найзвичніший і прийнятний для багатьох. Лук і м'ясо - Солодка парочка, якщо, звичайно, їх можна назвати "солодкими" . Пропоную вам познайомитися з рецептом маринаду.

Впевнена, з цим рецептом знайомі багато. Адже це класика жанру - цибуля, оцет і улюблені спеції. Можна використовувати готову приправу для шашлику, а можна взяти сушений орегано, чорний і червоний перець. До речі, оцет я раджу використовувати не столовий, а яблучний або винний, у нього більш багатий смак, в результаті чого м'ясо виходить традиційно соковитим і дуже ароматним.

  • Свинина - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Приправа - За смаком (для шашлику)
  • Оцет яблучний - 80 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
маринад для шашлику з цибулею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо промийте та висушіть.
маринад для шашлику з цибулею - фото крок 2
Поріжте м'ясо на шматки середнього розміру. Я не люблю різати занадто крупно, тому що потім треба більше часу для прожарювання, та й маринувати доведеться довше.
маринад для шашлику з цибулею - фото крок 3
Лук поріжте кільцями або півкільцями, якщо не смажите його разом з м'ясом.
маринад для шашлику з цибулею - фото крок 4
Змішайте м'ясо, цибуля, приправу для шашлику, сіль і оцет.
маринад для шашлику з цибулею - фото крок 5
Добре все перемішайте і відправте в холодильник мінімум на 2 годину, краще замаринувати м'ясо з вечора, тоді воно вийде більш ніжним.
маринад для шашлику з цибулею - фото крок 6
Коли вугілля на мангалі будуть готові, нанизати м'ясо на шампури, якщо любите смажену цибулю, то між шматками м'яса нанизати і його.
маринад для шашлику з цибулею - фото крок 7
Смажте м'ясо до готовності.
маринад для шашлику з цибулею - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти