Манти в каструлі
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося східних мант, але немає вдома мантоварки? Не турбуйтеся! Дивимося рецепт мант в каструлі і готуємо їх в домашніх умовах.
Для приготування мант в каструлі нам знадобиться досить велика каструля, якщо ми хочемо відтворити ефект мантоварки. Хоча, ніхто не забороняє просто відварити манти як пельмені, але ефект буде не той. Цього разу вирішила зробити пісні манти, хоча їх можна готувати з абсолютно будь-якою начинкою. Дивимося рецепт.
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Гарбуз - 600 штук
Замісити тісто. Яйце вбийте в борошно, додайте воду.
Інгредієнти для начинки порізати дрібно.
Nalepite страви - можна по-різному це робити, поки хтось толком не покаже - не вийде все одно.
Тепер, манти злегка обсмажте у великій кількості масла. У велику каструлю налийте води, трохи, але щоб на хвилин 40 її вистачило. Поставте тарілку (може дві знадобиться), щоб вода туди не потрапляла.
Викладаємо манти, стежте, щоб тарелі вільно поміщалася в каструлі. На середньому газу варимо манти до готовності.
Манти в каструлі готові - подаємо відразу на стіл і приємного апетиту!
Манти в каструлі готові - подаємо відразу на стіл і приємного апетиту!