Рецепт Мамалига фото

Мамалига
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно, Молочні продукти, Крупи, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Гарячі страви, Каші, Мамалига

Чи знаєте ви, як приготувати мамалигу правильно? Це не зовсім проста каша. Адже раніше вона була доступнішою, ніж борошно, тому часто заміняла хліб і коржі для населення. Дивіться рецепт і готуйте!

Вона зовні схожа на пиріг. Подають її, нарізавши шматочками. До неї ідеально підійде сир бринза. Також мамалигу можна потім обсмажити, і, наприклад, подати з тушкованим м'ясом. Я ж пропоную з'їсти її сутра. Що може бути краще каші на сніданок? Ситне блюдо з необхідними повільними вуглеводами.

  • Заголовок Бондюель - 200 грам
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Сіль - 5 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
мамалига - фото крок 1
Солону воду доведіть до кипіння.
мамалига - фото крок 2
Просійте ложку кукурудзяного борошна, коли вода буде закипати. Потім просійте залишилася.
мамалига - фото крок 3
Як каша загусне, додайте в неї масло. Постійно заважаючи, варите інгредієнти 15 хвилин.
мамалига - фото крок 4
Потім вогонь приберіть на мінімум. Закрийте кашу кришкою і залиште на 20 хвилин.
мамалига - фото крок 5
Переверніть каструлю на дошку, щоб мамалига залишилася на ній. Наріжте її шматочками. Приємною дегустації!

Схожі рецепти