Рецепт Мамалига фото

Мамалига
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно , Молочні продукти , Крупи , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Гарячі страви , Каші , Мамалига
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Чи знаєте ви, як приготувати мамалигу правильно? Це не зовсім проста каша. Адже раніше вона була доступнішою, ніж борошно, тому часто заміняла хліб і коржі для населення. Дивіться рецепт і готуйте!

Опис приготування:

Вона зовні схожа на пиріг. Подають її, нарізавши шматочками. До неї ідеально підійде сир бринза. Також мамалигу можна потім обсмажити, і, наприклад, подати з тушкованим м'ясом. Я ж пропоную з'їсти її сутра. Що може бути краще каші на сніданок? Ситне блюдо з необхідними повільними вуглеводами.

  • Заголовок Бондюель - 200 грам
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Сіль - 5 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
мамалига - фото крок 1
Солону воду доведіть до кипіння.
мамалига - фото крок 2
Просійте ложку кукурудзяного борошна, коли вода буде закипати. Потім просійте залишилася.
мамалига - фото крок 3
Як каша загусне, додайте в неї масло. Постійно заважаючи, варите інгредієнти 15 хвилин.
мамалига - фото крок 4
Потім вогонь приберіть на мінімум. Закрийте кашу кришкою і залиште на 20 хвилин.
мамалига - фото крок 5
Переверніть каструлю на дошку, щоб мамалига залишилася на ній. Наріжте її шматочками. Приємною дегустації!

Схожі рецепти